Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Woods robí pokroky. O tom, kedy sa vráti, sa ešte nerozhodlo

Americký golfista Tiger Woods udiera do loptičky bez bolesti a lekári konštatovali, že bývalá svetová jednotka môže trénovať bez obmedzení.

17.10.2017 10:22
Tiger Woods Foto: ,
Tiger Woods.
debata

Zatiaľ sa však nerozhodlo o tom, kedy bude môcť hrať na turnaji.

„Nestanovili sme si, kedy sa vráti k hre. Chce k tomu pristúpiť konzervatívne,“ povedal Woodsov agent Mark Steinberg z Excel Sports Management. Doplnil, že hráč dostal minulý týždeň od lekárov „dobrú správu“ po aprílovej operácii chrbta. Woods uverejnil 7. októbra na twitteri video, ako udiera palicou s kratšou násadou, o deň neskôr ho ďalšie video zachytáva pri odpale.„Robím pokroky,“ pridal komentár.

Tiger Woods absolvoval v posledných rokoch viacnásobnú operáciu chrbta. V januári 2017 odstúpil z turnaja Dubai Desert Classic po kŕčoch v oblasti chrbta. „Neviem, čo prinesie moja budúcnosť,“ citoval golfistu pred niekoľkými týždňami portál BBC. Vtedy sa Woods vyjadril, že „dával 60-yardové údery, ale v hlave nemá žiaden dátum pre návrat do súťažného diania. V predvečer Prezidentského pohára na otázku, či je možné, že už nikdy nebude súťažiť, odpovedal: "Áno, rozhodne.“ K tejto téme ešte doplnil: „Žiada si to čas, ktorý ukáže, aké sú moje schopnosti, nemám naponáhlo“.

Policajní dôstojníci v meste Jupiter na Floride 29. mája v skorých ranných hodinách prebudili Woodsa za volantom odstaveného vozidla, mal spomalený a zmätený verbálny prejav a nevedel, kde sa nachádza. Nasledovalo jeho zatknutie. Test na alkohol vyšiel s negatívnym výsledkom a slávny športovec uviedol, že jeho stav vyplynul z negatívnej reakcie na lieky, ktoré užíva. Bol uznaný nevinným na súde pre jazdu pod vplyvom návykovej látky, ale podstúpi nápravný program.

debata chyba
Viac na túto tému: #Golf #Tiger Woods