Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Bolestivá je aj jazda na bugine. Woods pripustil koniec kariéry

Štrnásťnásobný víťaz turnajov major Tiger Woods pripustil, že možno sa už nikdy nevráti k súťažnému golfu.

28.09.2017 11:55
Tiger Woods Foto: ,
Tiger Woods.
debata

Štyridsaťjedenročný Američan dokonca zapochyboval, či bude môcť pôsobiť ako asistent kapitána na tohtotýždňovom turnaji „Presidents Cup“, pretože „jazdiť v golfovej bugine môže byť bolestivé“.

Tiger Woods absolvoval v posledných rokoch viacnásobnú operáciu chrbta. V januári 2017 odstúpil z turnaja Dubai Desert Classic po kŕčoch v oblasti chrbta. „Neviem, čo prinesie moja budúcnosť,“ citoval golfistu portál BBC. Podľa vlastných slov minulý týždeň „dával“ 60-yardové údery, ale v hlave nemá žiaden dátum pre návrat do súťažného diania.

V predvečer Prezidentského pohára na otázku, či je možné, že už nikdy nebude súťažiť, odpovedal: „Áno, rozhodne.“ K tejto téme ešte doplnil: „Žiada si to čas, ktorý ukáže, aké sú moje schopnosti, nemám naponáhlo“.

Policajní dôstojníci v meste Jupiter na Floride 29. mája v skorých ranných hodinách prebudili Woodsa za volantom odstaveného vozidla, mal spomalený a zmätený verbálny prejav a nevedel, kde sa nachádza. Nasledovalo jeho zatknutie.

Test na alkohol vyšiel s negatívnym výsledkom a slávny športovec uviedol, že jeho stav vyplynul z negatívnej reakcie na lieky, ktoré užíva. Bol uznaný nevinným na súde pre jazdu pod vplyvom návykovej látky, ale podstúpi nápravný program.

debata chyba
Viac na túto tému: #Golf #Tiger Woods