Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stávkové kancelárie budú v napätí. Ak zvíťazí McGregor, prídu o milióny

V sobotu večer, resp. v nedeľu skoro ráno bude v napätí veľké množstvo ľudí. V Las Vegas sa uskutoční boxerský súboj roka medzi americkým šampiónom tohto športu Floydom Mayweatherom a hviezdou miešaných bojových umení (MMA) a šampiónom UFC (Ultimate Fighting Championships) Írom Conorom McGregorom.

25.08.2017 13:27
debata (1)
Fanúšik drží tričko pred súbojom Conora... Foto: Reuters, STEVE MARCUS
Conor McGregor, Floyd Mayweather Fanúšik drží tričko pred súbojom Conora McGregora a Floyda Mayweathera v Las Vegas.

Tŕpnuť budú najmä tí, ktorí do súboja investovali peniaze v stávkových kanceláriách ako aj samotní bookmakeri. Najväčšie obavy majú z víťazstva McGregora, na ktorého sú vypísané vysoké kurzy, ktoré sa rozhodli využiť viacerí jeho fanúšikovia. V prípade víťazstva írskej hviezdy by stávkové kancelárie prišli o milióny dolárov.

„Všetci sme na jednej lodi. Najhoršie bude, ak Conor celkovo vyhrá už v jednom z prvých štyroch kôl. Dobré nebude ani to, ak by sa mu podarilo Mayweathera knokoutovať,“ povedal agentúre The Associate Press bookmaker Jay Rood z MGM Resorts.

Sobotňajšia noc by mala byť obrovskou boxerskou šou. Duel roka sa bude premietať aj v amerických kinách, za vstupenku si divák zaplatí 40 amerických dolárov. Lístky do T-mobile arény v Las Vegas sa pohybujú od 500 do 10 000 USD, pričom najlacnejších sedadiel je v hale veľmi málo.

Zápas medzi legendou boxu a írskym šampiónom UFC bude stáť v predplatenej televízii v HD kvalite 99,95 amerického dolára. Slovenskí fanúšikovia si môžu duel pozrieť na televíznej stanici Dajto v nedeľu ráno po 5.00 h SELČ.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Floyd Mayweather #Conor McGregor