Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Hviezdny basketbalista Curry sa medzi profesionálnymi golfistami nestratil

Hviezdny basketbalista Stephen Curry pri svojom prvom štarte medzi profesionálnymi golfistami neprešiel cutom, ale neprepadol.

05.08.2017 11:08
Stephen Curry Foto: ,
Golfový úder basketbalistu Stephena Curryho.
debata

Na turnaji nižšej série Web.com Tour v kalifornskom Hayward zahral dvojnásobný najlepší hráč NBA v oboch kolách zhodne štyri rany nad par a postup do víkendových kôl mu unikol o jedenásť úderov.

„Som rád, že som sa po tom nervóznom štarte nerozsypal,“ uviedol rozohrávač Golden State Warriors, ktorý vo štvrtok prvým odpalom na turnaji trafil golfový vozík. „Dvakrát 74 rán beriem. Udržal som pokoj a predviedol vyrovnaný výkon počas celých 36 jamiek, na to som pyšný,“ dodal Curry.

Aj keď zdolal len štyroch hráčov, ktorí absolvovali kompletné dve kolá, slávny basketbalista bol so svojou premiérou spokojný. Aj preto, že si nepripísal žiadne vysoké čísla, aké mu niektorí predpovedali.

„Chcel som mať o trochu nižšie skóre, ale na druhej strane som rád, že som zahral ďalšie slušné kolo. Mohlo to pokojne dopadnúť naopak a potvrdili by sa tie reči o 80 alebo 90 úderoch, ktoré som počul pred turnajom,“ povedal nadšený golfista Curry, ktorý už v minulosti hral na turnajoch celebrít i zmiešaných súťažiach pre amatérov a profesionálov.

Basketbalista Stephen Curry počas svojej... Foto: SITA/AP, Eric Risberg
Stephen Curry, golf Basketbalista Stephen Curry počas svojej golfovej premiéry.

V kalifornskom Hayward štartoval prvýkrát na turnaji, ktorý spadá pod PGA. K účasti na Ellie Mae Classic získal sponzorskú výnimku a zachoval si amatérsky štatút. Séria Web.com Tour je o jednu kategóriu pod elitnou PGA Tour.

debata chyba
Viac na túto tému: #Golf #basketbal #Stephen Curry