Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Phelps už trénuje na rok 2032. Syna Boomera

Fenomenálny plavec Michael Phelps oznámil fanúšikom tento týždeň v živom vysielaní na svojom facebookovom profile, že bude trénovať na rok 2032.

26.05.2017 21:10
Phelps, plávanie, OH 2008 Foto:
Michael Phelps.
debata

Na olympijských hrách by však v tom čase mal 23-násobný zlatý olympijský medailista 47 rokov, takže jeho vyjadrenie svet zobral s rezervou a istým pobavením. Tridsaťjedenročný rodák z Baltimoru to skutočne myslel vážne, akurát nebude v bazéne trénovať on sám, ale pod jeho vedením syn Boomer. V roku 2032 sa budú konať olympijské hry. Boomer bude mať v tom čase 16 rokov a mohol by sa na nich už zúčastniť.

Phelps vo štvrtok oficiálne potvrdil, že sa on, jeho žena Nicole a ročný syn stali tvárami kampane „Malí plavci“, ktorú organizuje výrobca detských plienok značky Huggies.

„Najkrajšie spomienky môjho života sa odohrali vo vode a rovnako špeciálne sú aj tie, ktoré si v týchto dňoch vytváram plávaním s Boomerom. Neučím ho zatiaľ excelentne zvládnuť ,motýlika', ale tréning na rok 2032 zahŕňa bezpečné vodné aktivity, ktoré deťom pomáhajú budovať si pohodlie a sebadôveru vo vode. Spolupracujem s programom Huggies Malí plavci, pretože chcem, aby sa z detí stali najlepší plavci,“ povedal ohľadom spolupráce na facebookom konte Huggies Phelps.

„Sme nadšení, že v tomto projekte budeme spolupracovať s Michaelom Phelpsom a jeho rodinou. Ponúkneme rodičom zábavné spôsoby, ako môžu pomôcť svojim deťom užívať si čas strávený vo vode,“ vyhlásil Giusy Buonfantino, prezident spoločnosti Kimberly-Clark, pod ktorú značka Huggies patrí.

Najlepší olympionik všetkých čias sa bude spoločne s rodinou prezentovať na všetkých mediálnych kanáloch Huggies. Počas celého roka budú rodičom detí z celého sveta radiť a inšpirovať ich.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Phelps