Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sezónu NFL otvorí repríza Super Bowlu

Ako sa uplynulá sezóna NFL v americkom futbale skončila, tak sa tá nasledujúca začne - zápasom Denveru Broncos s Carolinou Panthers.

15.04.2016 17:00
Seattle Seahawks, Green Bay Packers Foto: ,
Momentka zo zápasu NFL medzi Seattle Seahawks a Green Bay Packers.
debata

S jedným podstatným rozdielom, útočné akcie domácich obhajcov titulu nebude 8. septembra v Denveri zakladať Peyton Manning, ktorý po triumfe v Super Bowle ukončil kariéru. Vedenie súťaže vo štvrtok zverejnilo rozpis zápasov základnej časti.

„Sme radi, že to takto zariadili. Vedeli sme, začneme my, teraz poznáme aj meno súpera. Vzrušujúci je každý krok, ktorý nás priblíži k novému ročníku. Zverejnenie programu je prvý z nich. Potom príde draft nováčikov a sme pred bránami sezóny,“ komentoval výkonný viceprezident futbalových operácií Broncos John Elway.

Repríza Super Bowlu hneď v otváracom zápase sezóny NFL sa naposledy konala v roku 1970, keď sa Minnesota revanšovala Kansas City 27:10.

„Zaslúžili sme si takúto pozornosť a teraz je na nás, aby sme túto šancu využili,“ zaznelo z tábora Panthers z úst hlavného trénera Rona Riveru. Play-off sa začne 7. – 8. januára 2016, Super Bowl je na programe 5. februára v Houstone.

debata chyba
Viac na túto tému: #Super Bowl #americký futbal #Peyton Manning #NFL