Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalá šampiónka Rouseyová po prehre uvažovala o samovražde

Americká majsterka miešaných bojových umení Ronda Rouseyová priznala, že bezprostredne po minuloročnej prehre s krajankou Holly Holmovou v Austrálii, jej prvej v sérii Ultimate Fighting Championship (UFC), a strate titulu v bantamovej hmotnostnej kategórii jej hlavou preleteli temné myšlienky.

17.02.2016 17:00
ronda rouseyová, holly holmová, ufc, Foto: ,
Holly Holmová a jej knokaut v súboji o šampióna v UFC proti Ronde Rouseyovej.
debata

„Úprimne, sedela som v rohu vyšetrovne a uvažovala som, čo mi zostalo. Doslova som rozmýšľala o samovražde. V tej jednej sekunde – som nikto, čo budem robiť ďalej?“ povedala 29-ročná bronzová medailistka v džude z olympijských hier 2008 v čínskom Pekingu.

Prekonať krízu jej pomohol partner Travis Browne, takisto bojovník UFC. Rouseyová zdôraznila túžbu v odvete zdolať Holmovú. Tá ju v novembri v Melbourne knokautovala devastujúcim kopom do hlavy a svoju prvú obhajobu spomenutého titulu absolvuje na budúci mesiac v Las Vegas proti Mieshi Tateovej.

Ronda Rouseyová v spomínanom súboji proti Holly Holmovej.

Rouseyová sa nedávno objavila na titulnej strane magazínu Sports Illustrated v plavkách iba z farby, tvorcovia na takéto fotografovanie nahovorili aj dánsku tenistku Caroline Wozniacku a americkú zjazdovú lyžiarku Lindsey Vonnovú.

debata chyba
Viac na túto tému: #samovražda #UFC #Ronda Rousey #Holly Holmová