Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nechutný záver. Mladé vodné pólistky sa s Nemkami pobili

Nechutný záver mal sobotňajší posledný duel Sloveniek na I. európskych hrách v Baku o konečné 7. miesto proti Nemkám vo vodnopólovom turnaji dievčat do 17 rokov.

20.06.2015 12:34
vodné pólo, ženy, ilustračná Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata (3)

Osem sekúnd pred koncom stretnutia viedli Nemky 13:11, loptu mali vo svojej moci a navyše hrali presilovku pri vylúčení Patrície Krivdovej. Nemecká hráčka Jamie Verebelyiová vtedy napadla Janku Kurucová, ktorú najprv niekoľko sekúnd topila a pod vodnou hladinou jej uštedrila niekoľko evidentných úderov, za ktoré by sa nemusela hanbiť ani v boxerskom ringu.

Nemeckú agresorku vzápätí trochu „uzemnila“ slovenská kapitánka Krivdová, ktorá plávala okolo. Kurucová sa z ataku súperky po vynorení spamätala a Nemke nechcela zostať nič dlžná, no spoluhráčky ju zastavili a pomohli jej na okraj bazéna. Obe priame aktérky incidentu totiž arbitri vylúčili. Kým Nemka Verebelyiová po príchode na striedačku nešetrila úsmevmi, Slovenka Kurucová mala zjavne problémy s dýchaním a dostala sa do opatery lekárov.

V zostávajúcom priebehu duelu sa už Slovenkám nepodarilo duel zdramatizovať, prehrali 11:13 a v konečnom účtovaní obsadili na turnaji 8. pozíciu.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #Slovensko #vodné pólo #európske hry v Baku