Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Olympijského medailistu v plávaní zadržali s kokaínom

Bývalý svetový rekordér v plávaní a dvojnásobný olympijský medailista Geoff Huegill bude na súde vysvetľovať kokaín, ktorý mal pri sebe.

28.04.2014 14:29
Geoff Huegill Foto: ,
Geoff Huegill.
debata (3)

Polícia ho s manželkou Sarou zadržala počas víkendu na dostihoch v Sydney s menším množstvom drogy. Okolo privátneho boxu bolo v akcii približne tridsať policajtov. Súd je naplánovaný na 14. mája.

Huegill získal na olympijských hrách 2000 v Sydney bronz na 100 m motýlik a striebro v štafete 4×100 m polohové preteky. Svetový rekord držal v rokoch 2000 až 2003 na 50 m motýlik. Kariéru ukončil po olympijských hrách 2004 v Aténach. Keďže bojoval s nadváhou, depresiami a pitím, rozhodol sa pre návrat a v roku 2011 získal na MS v Šanghaji bronz na 50 m motýlik. Po neúspešnom pokuse dostať sa na olympijské hry do Londýna 2012 ukončil definitívne kariéru.

Huegillovci, ktorí majú dvojročnú dcéru Milu a trojmesačné bábätko, boli hosťami na sobotňajšom dostihovom mítingu na predmestí Sydney. Polícia konala na základe videozáznamu a podozrivého správania páru na toaletách. Pri prehliadke u dvojice našla malý balíček kokaínu. Informácie zverejnil Daily Mail.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Geoff Huegill