Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrabance a prehrávač do hlavy. Hutin podal trestné oznámenie na Hingisovú

Francúzsky parkúrový jazdec Thibault Hutin podal trestné oznámenie na švajčiarsku tenistku Martinu Hingisovú, hráčkinu mamu Melanie Molitorovú a jej partnera Maria Widmera v súvislosti s hektickými udalosťami z 23. septembra, ktoré spadajú do "Vojny Roseovcov" po rozchode manželov.

30.10.2013 13:54
Martina Hingisová Foto: ,
Martina Hingisová.
debata

Pre Blick to potvrdila polícia kantónu Schwyz s tým, že predmetnú trojicu už vypočula.

Vzhľadom na pokračujúce vyšetrovanie nie sú k dispozícii žiadne ďalšie informácie. „Prípadom sa zaoberá štátne zastupiteľstvo okrsku Höfe vo Wollerau,“ povedal David Mynall z príslušného tlačového odboru.

„Panuje medzi nami ticho. Nebudem predsa kontaktovať agresorov,“ skonštatoval Hutin pre denník Blick, ktorý sa na základe pomknutia od Widmera obrátil na právnika odporcov, ale nezískal vyjadrenie.

Už len bývalý partner Hingisovej Hutin obvinil košickú rodáčku a jej blízkych z násilia, vyhrážok a krádeže. O 19.15 h v inkriminovaný deň sa obrátil na políciu s prosbou o pomoc a výjazdovka riešila rodinný spor v lokalite Feusisberg.

„Bol som v našom spoločnom byte, ozval sa zvonček. V rámci následného sporu sa Martina a jej matka Melanie Molitorová na mňa vrhli, zvalili ma a škriabali. Výchova mi nedovoľuje správať sa násilne k ženám, takže som sa iba bránil. Napokon ma Mario Widmer, životný partner Melanie, zasiahol DVD-prehrávačom do hlavy,“ posťažoval sa vtedy Hutin. Po vystrašenom úteku si údajne uvedomil, že mu chýbajú pas a kreditná karta. V sprievode polície z Pfäffikonu sa vrátil na miesto: „Prinútili ich dať mi tie veci nazad.“

Navyše, Hutin vyhlásil, že Hingisová predtým zámerne poškodila jeho auto: „Niekto sa pohral s motorom. Keďže okrem mňa má kľúče od garáže len Martina, musela to byť ona! Chceli ma zmasakrovať. Som v šoku! Nikdy by som si nepomyslel, že to zájde až takto ďaleko. Najprv ma podviedla, teraz sa pokúsila poškodiť mi auto. Fyzicky na mňa zaútočila a obrala ma o cennosti. Nedávno som dostal SMS-ku s vyhrážkami, že na mňa pošle Rusov. Už si len kladiem otázku, čo ešte príde?“

„Je to úplne absurdné. Martina sa – ako vždy – rozhodla zachovať si vysokú úroveň a k tejto záležitosti sa už nebude vyjadrovať,“ citoval koncom septembra magazín Tennis nemenovaný zdroj z blízkosti Hingisovej.

Dvojica sa zoznámila v apríli 2010, v decembri rovnakého roka sa zosobášila. V ostatných mesiacoch sa Hutin posťažoval tabloidom, že manželka sústavne zneužívala jeho dôveru a minimálne tri razy mu zahla. Niekdajšia jednotka svetového rebríčka Hingisová v júli oznámila, že od januára je spolužitie minulosťou. Koncom júla sa po takmer šiestich rokoch vrátila do súťažného diania, hráva však len štvorhru s Danielou Hantuchovou.

Tridsaťtriročná Hingisová bude 4. decembra v Aegon aréne NTC v Bratislave hlavná hviezda exhibičného podujatia Tennis Classic.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martina Hingisová #Thibault Hutin