Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kanoistu Hagaru zradilo operované rameno

Šiesty najlepší kanoista na 200 m z vlaňajšej olympiády v Londýne Ľubomír Hagara nenastúpil na štart sobotňajšieho semifinále na MS v Duisburgu.

31.08.2013 15:28
Ľubomír Hagara Foto:
Ľubomír Hagara
debata

Siedma dráha, z ktorej mal vyštartovať do súboja o finálovú miestenku v C1 na 200 m slovenský reprezentant, zostala v sobotu krátko popoludní prázdna. Ľubomír Hagara nekľačal v lodi, ale postával na brehu. Zradilo ho operované rameno.

„Ráno som pociťoval silnú bolesť v ramene, na raňajkách som si nevedel ani čaj naliať, operované pravé rameno ma veľmi bolelo. Neviem čo sa stalo. Už v piatok pred rozjazdou, keď som sa išiel zahriať a vychádzal som z vody, cítil som, že sa niečo deje. Najprv to ešte nebola bolesť, tá sa dostavila až ráno,“ vysvetľoval situáciu odchovanec nováckej rýchlostnej kanoistike.

„Vôbec nechápem čo sa mohlo stať. Prekvapilo ma to a je smola, že sa to akurát stalo v okamihu, keď ma čakal boj o finále. Formu som mal. Ale radšej som odstúpil, ako keby som nemal podať optimálny výkon a navyše by som riskoval, že si rameno ešte vážnejšie poškodím,“ dodal Hagara.

debata chyba
Viac na túto tému: #Duisburg #Hagara #rameno