Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan si Tour užíva! Do cieľa prišiel na zadnom kolese

Peter Sagan opäť potvrdil, že jeho debutová Tour de France je v jeho podaní veľká šou a zábava. Víťaz troch etáp slávnych pretekov došiel v tej siedmej síce až na 120. mieste so stratou vyše 12 minút, no i tak opäť ukázal, že je veľký srandista.

07.07.2012 22:44
Peter Sagan
Peter Sagan prišiel do cieľa 7. etapy na zadnom kolese.
debata (42)

Líder bodovacej súťaže sa totiž v cieľovej rovinke prvej horskej etapy na vrchole La Planche des Belles Filles blysol opäť vo veľkom štýle – do cieľa totiž prišiel na zadnom kolese!

Sagan finišoval na zadnom kolese

„S dnešnou etapou sme v tíme spokojní, kolega Vincenzo Nibali poskočil na tretiu priečku v celkovej klasifikácii, ja som si udržal zelený dres a pripísal som si na rýchlostnej prémii ďalších osem bodov. Splnil som taktické pokyny v tíme po posledný kopec, potom som si vystúpil a šetril sily na ďalšie náročné etapy, v ktorých môžem ešte bodovať, aby som si udržal spomínaný zelený dres až do Paríža,“ sprostredkoval slová Petra Sagana jeho manažér Jozef Korbel.

Sagan už v predošlých etapách ukázal svoj zmysel pre humor. Po triumfe v prvej etape mával rukami ako labuť, následne imitoval Forresta Gumpa a pri triumfe v poslednej etape zasa filmovú postavu Hulka.

Víťazné oslavy Petra Sagana

42 debata chyba