Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kuzminová žiarila v sexi minišatách, na Vianoce uvarí i kapustnicu

Vlani sa stala kráľovnou slovenského športu, tento rok skončila v ankete Športovec roka piata. Biatlonistka Anastasia Kuzminová už naplno zarezáva v novej sezóne, hoci na galavečeri v SND hodnotila hlavne tú vlaňajšiu.

22.12.2011 10:00
Anastasia Kuzminová
Anastasia Kuzminová.
debata (3)

„Po úspešnej olympiáde vo Vancouvri som mala samozrejme vysoké ambície. Aj tento rok bol pre mňa zo športovej stránky krásny, najmä bronz z majstrovstiev sveta a víťazstvá vo Svetovom pohári hrejú pri srdci,“ vyhlásila rodáčka z ruského Ťumenu.

V aktuálnom ročníku Svetového pohára je priebežne na 9. mieste, no nebyť streleckého trápenia, mohla byť aj vyššie. „Myslím si, že streľba sa mi vylepší a budem na tom ešte lepšie. Na strelnici sa mi nedarilo akurát v posledných pretekoch, kde som však už cítila veľkú psychickú únavu, takže nie je dôvod na paniku,“ priznala a dodala: „Po vlaňajšku cítim o niečo väčší psychický tlak, a práve tento faktor je pre biatlon veľmi dôležitý, hlavne pri streľbe.“

Od ďalšej sezóny príde Kuzminová o veľkú súperku a dominantnú postavu posledných rokov Nemku Magdalenu Neunerovú, ktorá ohlásila koniec kariéry. „Je to škoda, pretože Magdalena je mladá športovkyňa a moja najväčšia súperka. Chápem ju však ako žena, chce si založiť rodinu, mať dieťa. Navyše, v biatlone dokázala všetko, čo sa dalo. Je olympijská víťazka, majsterka sveta a vyhrala aj Svetový pohár. Šport jej už asi nemá čo dať,“ tvrdí.

Sympatická Nasťa sa teší nielen zo športu, ale aj zo synčeka Jeliseja. „Robí mi veľkú radosť. Rastie ako z vody a už chodí do škôlky,“ prezradila. Kuzminovci sa pripravujú na tretie Vianoce v Banskej Bystrici. Pozná Anastasia už slovenské zvyky? „Pomaličky sa už dostávame do všetkých tradícii, navyše na Štedrý deň budem variť aj kapustnicu,“ prezradila.

Dvadsaťsedemročná biatlonistka prišla na vyhlásenie ankety v čiernych minišatách. Cíti sa lepšie v elegantnom oblečení alebo v športovej kombinéze? „Pravdupovediac v kombinéze (smiech). Ale rada som aj takto pekne, žensky oblečená, hoci na to nemám počas sezóny veľa príležitostí.“

Anastasia Kuzminová v sexi šatách. Foto: TASR
Anastasia Kuzminová Anastasia Kuzminová v sexi šatách.

Pri vlaňajšom triumfe preberala úspešná športovkyňa ocenenie v dlhých šatách, teraz zvolila odvážnejší model. „Zmenila som o trošku štýl oproti minulému roku. Samozrejme aj tie dlhé šaty boli krásne, ale ťažko sa mi v nich hýbalo. V mini sa cítim viac pohodlne,“ dodala s úsmevom na perách Anastasia Kuzminová.

Anastasia Kuzminová.
3 debata chyba