Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vezmeš si ma? Slovenku žiadal o ruku počas plážového volejbalu!

Asi to nebolo najromantickejšie miesto na žiadosť o ruku, ale určite na ten okamih do smrti nezabudnú. A tisíce prítomných ľudí s nimi! Tridsaťtriročný Brit Tom Holt si pokľakol, vyslovil čarovnú formulku: 'Vezmeš si ma?' a potom už len čakal na odpoveď. Jeho milou bola Slovenka Eva Czinegeová. A povedala áno!

07.08.2012 17:49
Tom Holt, Eva Czinegeová
Vezmeš si ma? Slovenka Eva povedala: ÁNO!
debata (3)

Športovisko Horse Guards Parade, ktoré sa nachádza priamo v srdci Londýna, sa denno-denne teší obrovskej popularite fanúšikov. Svoje zápasy olympijského turnaja tu totiž hrajú plážoví volejbalisti a volejbalistky.

Aj dvojica zaľúbencov Holt a Czinegeová hrajú tento populárny šport, hoci len na amatérskej úrovni. A tak, keď zohnali lístky na prestížny turnaj, Tom vymyslel skutočne originálny plán.

V priamom prenose ich sledovalo 15-tisíc divákov, ďalšie milióny sedeli pri televíznych príjmačoch. Angličan sa dohodol s usporiadateľmi a išlo sa na vec. „Bol som veľmi nervózny, pretože žiadať ženu svojich snov o ruku sa nezvykne robiť pred toľkými ľudmi. Veril som, že povie áno, hoci nikdy si nemôžete byť úplne istý,“ priznal.

Žiadosť o ruku počas zápasu plážového volejbalu

Tridsaťdvaročná Slovenka, ktorá pracuje v Británii ako manžérka firmy na výrobu mobilných telefónov, o ničom netušila. „Bola som veľmi prekvapená, prečo nás volajú dole na piesok. Keď si Tom kľakol na koleno, všetko mi došlo. Začala som sa chvieť a z očí mi vytryskli slzy,“ priznala prekvapená a dojatá Czinegeová.

Obom zaľúbencom začalo tlieskať plné hľadisko, niektorí fanúšikovia sa o nečakanom zážitku hneď rozpísali na Twitteri. „Práve som bol svedkom žiadosti o roku spoločne s ďalšími tisíckami ľudí. A ona povedala ‚ÁNO‘! Úžasné,“ napísal Oliver Langston.

Sympatickému páriku treba zapriať veľa šťastia, aby im vášeň pre šport a ich vzťah vydržala čo najdlhšie.

Šťastná dvojica Tom a Eva.
Tom Holt, Eva Czinegeová Šťastná dvojica Tom a Eva.
3 debata chyba