Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bujará oslava zlata! Bolt strávil noc s tromi švédskymi hádzanárkami

Usain Bolt oslavoval zisk zlatej medaily zo šprintu na 100 metrov vo veľkom štýle. Jamajčan po návrate do Olympijskej dediny odštartoval žúr, pri ktorom nechýbali krásne ženy.

07.08.2012 01:39
Usain Bolt Foto:
Usain Bolt v spoločnosti švédskych krások.
debata (10)

Nedeľa v Londýne bola vyhradená pre Bolta. Najskôr na Olympijskom štadione časom 9,63 obhájil zlato z Pekingu, potom sa už venoval oslavám. O tretej hodine ráno umiestnil na Twitter fotografiu, na ktorej mu robia spoločnosť tri švédske hádzanárky – Jamina Robertsová, Ulrika Agrenová a Isabella Gulldénová.

Podľa švédskych médií strávilo trio krások na Boltovej izbe hodinu a pol, neskôr sa k nim pridal aj jamajský desaťbojár Maurice Smith. Pätica si mala podľa Robertsovej pozerať hlavne fotky z Facebooku a rozprávať sa o priebehu olympiády.

„V jedálni sme zbadali Boltovho trénera. Spýtali sme sa ho, či by sme sa mohli s ním stretnúť. Nemohli sme len tak odísť z olympiády bez stretnuttia s Boltom,“ vysvetlila pre Expressen Jamina Robertsová. „Vôbec nebol arogantný, alebo také niečo. Bavili sme sa normálne o olympiáde, vysvetlili sme mu, že hráme hádzanú a veľmi sme ho chceli vidieť. Bol tam aj desaťbojár Smith,“ pridala sa Ulrika Agrenová.

O tom, čo sa dialo naozaj na Boltovej izbe, by sa dalo polezimovať, hoci len o pozeraní fotiek to asi nebolo. O bujarej oslave svedčí asi aj skutočnosť, že najrýchlejší muž sveta sa „ozval“ svojim fanúšikom s ďalším príspevkom až o tretej poobede so slovami: „Som hore a pripravený ísť ďalej.“

Usain Bolt na svojej izbe. Foto: twitter.com/usainbolt
Usain Bolt Usain Bolt na svojej izbe.

„Bolt nebol opitý. Len sme si prezerali fotky a bavili sa o olympiáde. Keď už bolo neskoro, pobrali sme sa domov,“ dodala Agrenová pre Expressen.

Viacero švédskych serverov a diskutujúcich fanúšikov rozoberá, či je správne, aby sa členky reprezentačného družstva takto zabávali na úkor športových výkonov. Tri korunky prehrali vo svojej skupine všetkých päť zápasov a skončili na poslednom mieste olympijského turnaja.

„Pre tieto hádzanárky to bol zrejme vzrušujúci záver Hier, na ktorých zažili iba športové sklamanie,“ dodáva Expressen.

Usain Bolt na svojej izbe.
10 debata chyba