Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dovolenka? Slovenský raj, možno Libanon, vraví Štefečeková

Slovenský dom v Londýne zažil štvrtýkrát oslavu cenného kovu, po troch bronzoch to bola tento raz slávnosť strieborná. Zuzana Štefečeková prišla vo výbornej nálade, spoločnosť jej robil aj celý fanklub, ktorý ju hnal za úspechom aj na strelnici.

04.08.2012 22:58
Zuzana Štefečeková Foto:
Šťastná Zuzana Štefečeková.
debata (2)

„Je krásne ich tu mať, pretože po celý čas mi dodávali množstvo energie,“ priznala 28-ročná úspešná strelkyňa a pokračovala: „Bála som sa aby som ich nesklamala a necestovali sem nadarmo, pretože sú to ľudia mne najbližší. V Pekingu som bola sama len s trénerom a lekárom, zatiaľ čo tu som sa mohla radovať so všetkými,“ priznala.

Na ako dlho si oddýchne od brokovnice? „Ešte uvidím, lebo týmto úspechom som sa nominovala na finále Svetového pohára do Slovinska koncom septembra, takže trénovať ešte určite budem, ale neviem kedy presne začnem,“ prezradila.

Ako bude strieborná medailista dovolenkovať? „Zatiaľ ešte neviem, kde to bude. Možno pôjdem do Slovenského raja, možno do Libanonu za kamarátkou a ďalšou strelkyňou Ray Bassilovou,“ povedala.

Keď sa povie Londýn, čo si predstaví Zuzana Štefečeková ako prvé? „Určite pekné preteky, krásny výsledok a partia skvelých ľudí, s ktorými som tu mohla byť,“ dodala strieborná, hoci pre všetkých zlatá, Zuzana Štefečeková.

2 debata chyba