Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ovečkin je hviezdou aj v Londýne. Robí garde krásnej Marii

"Davaj, davaj! Bravo Maria," kričí takmer po každej dobrej loptičke z rakety Marie Kirilenkovej muž z hľadiska. Sedí sám v kraťasoch a bunde, nohy si zohrieva uterákom a sústredene sleduje tenisový zápas ruskej hráčky. Na prvý pohľad obyčajný fanúšik, no v skutočnosti obrovská hviezda svetového športu - hokejista Alexander Ovečkin!

01.08.2012 09:00
Alexander Ovečkin, Maria Kirilenková Foto:
Alexander Ovečkin s Mariou Kirilenkovou.
debata

Keď na konci vlaňajšieho roka zverejnil kapitán Washingtonu Capitals na svojom Twitteri informácie o randení so sexi tenistkou, celý svet začal písať o veľkej ruskej lovestory. „Maria je moja kráľovná,“ písal vtedy zaľúbený Ovečkin. Rodák z Moskvy aj vďaka podpore svojej polovičky nabral pohodu a v máji sa tešil zo zlatej medaily na majstrovstvách sveta v Helsinkách.

Alexander Ovečkin s Mariou Kirilenkovou. Foto: Twitter.com/ovi8
Alexander Ovečkin, Maria Kirilenková Alexander Ovečkin s Mariou Kirilenkovou.

Od tohto momentu vymenil hokejky za tenisovú výstroj a začal sprevádzať Kirilenkovú na každom turnaji. Spoločne si užili romantiku v Paríži počas Roland Garros, následne turnaje v Holandsku a Wimbledone, aby sa do slávneho areálu vrátil ako fanúšik na olympijský turnaj. „V Londýne prší ale mne to neprekáža, aspoň môžem byť s Mariou,“ delil sa o svoje dojmy na sociálnej sieti. O niekoľko hodín sa zasa pochválil fotkou s Novakom Djokovičom či stretnutím s Rogerom Federerom.

Alexander Ovečkin s Novakom Djokovičom. Foto: Twitter.com/ovi8
Alexander Ovečkin, Novak Djokovič Alexander Ovečkin s Novakom Djokovičom.

Keď prestalo pršať, dal svojej priateľke pusu pre šťastie, sadol si na tribúnu a začal vášnivo povzbudzovať. Sem-tam ho síce vyrušil fanúšik so žiadosťou o fotografiu či podpis, no keďže ruskej tenistke sa na turnaji darí, Ovečkin žiari šťastím a ochotou.

Nielen Rusko však má na letnej olympiáde svoju najväčšiu hviezdu z tej zimnej. Českých tenistov prišiel povzbudiť do Wimbledonu slávny Jaromír Jágr, nová akvizícia Dallasu Stars. Ešte predtým dostal v Českom dome originálny darček – gumáky, ktoré vyvovali vo svete módy veľký rozruch. „Dostal som osmičky, ale ja mám oveľa väčšiu nohu, takže si ich neobujem. Môj štýl to aj tak nie je, na diskotéku by som v nich nešiel,“ škeril sa.

O svojom programe v Londýne prezradil: „Je rozdiel byť na olympiáde ako súťažiaci a ako hosť. Teraz si to môžem viac užiť, som bez nervov a bez tlaku. Je to o poznanie príjemnejšie. Teším sa na tenis a takisto by som chcel vidieť aj basketbalistov NBA,“ dodala 40-ročná legenda. O tom, že to myslí naozaj vážne hovorí aj skutočnosť, že kvôli Kobe Bryantovi či LeBronovi Jamesovi si dokonca posunul odlet z Londýna z utorka na stredu.

Alexander Ovečkin s Mariou Kirilenkovou.
Alexander Ovečkin s Mariou Kirilenkovou pred...
+1Alexander Ovečkin s Novakom Djokovičom.
debata chyba