Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ovácie pre Bartekovú. 'Ďákujéme,' kričal zaplnený Slovenský dom

Unavená, ale usmiata a šťastná prišla strelkyňa Danka Barteková na oslavu po zisku bronzovej medaily do Slovenského domu v Londýne. Prvý veľký úspech slovenského športovca na olympiáde vyvolal medzi fanúšikmi obrovské nadšenie, a tak mala rodáčka z Trenčína o "zábavu" vo večerných hodinách naozaj postarené!

30.07.2012 02:48
Danka Barteková Foto:
Danka Barteková s bronzovou medailou.
debata (3)

Ihneď po príchode do Slovenského domu zožala dvadsaťsedemročná strelkyňa veľký potlesk, ktorý následne vystriedal hlasitý pokrik: „Ďáááákujééééme!“

Bronzová hrdinka dňa si následne prebrala z rúk prezidenta SR Ivana Gašparoviča kyticu ruží, poďakovala sa všetkým fanúšikom a po dlhom a náročnom dni sa konečne aspoň trošku najedla.

„Emócie už trošku vychladli, ale stále sa cítim ako po najťažších pretekoch svojho života, keďže olympiáda je úplne niečo iné ako majstrovstvá sveta či Svetový pohár. Dnešku som obetovala dva roky svojho života a aj práve preto som veľmi vďačná a šťastná, že to takto napokon dopadlo,“ priznala šťastná Barteková.

Následne sa sympatická strelkyňa stala objektom obrovského záujmu všetkých prítomných hostí. A nečudo! Veď fotografia s bronzovou olympijskou medialistkou je veľmi cenný úlovok.

3 debata chyba