Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pollák opäť klesol o jednu priečku, je 30.

Po ôsmej a deviatej rozjazde vo windsurfingovej triede RS:X v rámci jachtárskych súťaží na OH v Pekingu patrí slovenskému reprezentantovi Patrikovi Pollákovi celkovo 30. miesto. Tridsaťšesťročný Košičan, ktorý štartuje na svojej tretej olympiáde, klesol v celkovom hodnotení opäť o jednu priečku.

18.08.2008 11:39
Patrik Pollák Foto:
Windsurfista Patrik Pollák.
debata

V ôsmej rozjazde v jachtárskom areáli Qing-dao sa mu veľmi nedarilo a skončil až na 31. mieste, v deviatej sa zlepšil o tri priečky, ale na udržanie si postavenie z nedele to nestačilo a v celkovom účtovaní klesol na 30. priečku.

V triede RS:X štartuje na pekinských hrách celkovo 35 pretekárov. Lídrom je po deviatich rozjazdách Novozélanďan Tom Ashley, druhý je Nick Dempsey z Veľkej Británie a na tretiu priečku klesol Julien Bontemps z Francúzska.

Patrik Pollák, ktorý je spolu s Bielorusom Žukavecom, Maďarom Gádorfalvim a Stauffacherom zo Švajčiarska jedným zo štyroch windsurfistov nepochádzajúcich z prímorskej krajiny, pri predchádzajúcich dvoch štartoch na olympijských hrách (1996, 2000) skončil na 26. mieste.

debata chyba