Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bitka fanúšikov kvôli chorvátskej dračici. V Rotterdame zasahovala polícia

Bitka fanúšikov kvôli známej krásavici oblečenej v chorvátskych farbách Ivane Knöllovej bola predohrou semifinále Ligy národov medzi Chorvátskom a Holandskom (4:2 po predĺžení).

15.06.2023 14:40
Ivana Knöllová Foto:
Napriek predzápasovému incidentu sa Ivana Knöllová na tribúne ochotne fotila s chorvátskymi fanúšikmi.
debata

Vášne, ktoré vyvolala práve prítomnosť Knöllovej pred štadiónom De Kuip v Rotterdame, musela dokonca krotiť aj holandská polícia.

Či to bolo na reprezentačný zápasoch v Chorvátsku, na MS v Katare, alebo aj poslednú sobotu v Istanbule na finále Ligy majstrov – všade, kde sa objaví Knöllová, je horúco.

Ivana Knollová je nová "futbalová" superstar Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Ivana Knollová sa už neukazuje iba na...

Inak tomu nebolo ani pred semifinále Ligy národov. Mladá fanúšička sa nebráni pozornosti fotografov a rada zapózuje aj s priaznivcami. Tentokrát jej ale jeden z nich nepadol do oka a fotiť sa odmietla.

Fanúšik niesol jej rozhodnutie ťažko a dokonca mal po Knöllovej hodiť nejaké osobné veci. Na obranu krásavice sa ale postavil ďalší z Chorvátov a nastala šarvátka, ktorú museli riešiť holandskí policajti. Jeden z nich musel použiť na nespratných priaznivcov obušok. Pozrite si šarvátku na dvoch videách:

Chorvátska krásavica počas potýčky priaznivcov odkráčala z miesta incidentu a na sociálne siete umiestnila až fotografiu z tribún štadióna De Kuip tesne pred semifinálovým duelom Ligy národov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivana Knöll (@knolldoll)

debata chyba
Viac na túto tému: #Ivana Knöllová