Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rus a Poliak môžu byť bratia, pre peniaze. Lewandowski pobúril fotkou s Medvedevom

Kanonier poľskej reprezentácie a FC Barcelona Robert Lewandowski bol doma podrobený kritike za fotografiu s ruským tenistom Daniilom Medvedevom počas Veľkej ceny Monaka vo formule 1.

12.06.2023 19:45
Lewandowski a Medvedev Foto:
Robert Lewandowski a Daniil Medvedev počas Veľkej ceny Monaka v boxe talianskeho tímu Ferrari.
debata (17)

Poliak bol v mnohých komentároch fanúšikov nazývaný slabochom a jeho čin bol vyhodnotený ako hanebný. V Monaku sa stretlo viacero známych osobností zo sveta športu aj šoubiznisu.

Poliakov však najviac zaujala a zároveň rozhnevala fotografia Lewandowského s Medvedevom. „Poliak a Rus môžu byť bratia, ale len vtedy, keď to sponzori požadujú a platia peniaze,“ napísal k snímke jeden z diskutujúcich Marcin.

672699570 Čítajte viac Reprezentant Duda zostáva v Taliansku. Hellas Verona ho kúpil za 2,5 milióna eur

„Fotkám s Rusom vôbec nerozumiem. Kvôli peniazom sú ľudia pripravení urobiť čokoľvek,“ reagoval ďalší. A v podobnom duchu sa niesli aj ďalšie negatívne komentáre na hviezdu poľského športu.

Fanúšikovia obviňovali Lewandowského z pokrytectva aj kvôli tomu, že pred niekoľkými týždňami ostro kritizoval spoluhráčov Alejandra Baldeho a Sergiho Roberta, ktorí nahrali videopozdrav pre ruských fanúšikov Barcelony a španielskej La Ligy.

06. Lionel Messi Čítajte viac Nečakané problémy hviezdy. Messiho zadržala na letisku polícia, nechcela ho pustiť do Číny

„Mierne povedané, bol som veľmi prekvapený. V takýchto situáciách často ani neviete, s kým hovoríte. Pokiaľ viem, klub má v úmysle podniknúť nejaké kroky v reakcii na túto situáciu,“ povedal vtedy Lewandowski, ktorého citoval portál interia.pl.

Najlepšie futbalové kluby z krajín V4 Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Okrem rebríčku zostaveného podľa päťročného...
17 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Lewandowski #vojna na Ukrajine #Daniil Medvedev