Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Luxus made in Federer. Dom s protiatómovým krytom nestačí, Švajčiar sa pýši ďalšou nehnuteľnosťou snov

Počas 23-ročnej kariéry zarobil švajčiarsky tenista Roger Federer na kurtoch 120 miliónov eur. Ďalšie desiatky miliónov zarobil na lukratívnych sponzorských zmluvách. Nemožno sa čudovať, že 42-ročný Švajčiar investuje peniaze aj do luxusných nehnuteľností.

22.08.2023 07:10
Roger Federer Foto: ,
Roger Federer s manželkou Mirkou.
debata (5)

Okrem domu v meste Wollerau na brehu Zürišského jazera či rozostavanej vily v Alpách si s manželkou Mirkou a štyrmi deťmi užíva aj špičkového apartmánu v Dubaji. A ten ho podľa švajčiarskych médií vyšiel na 21 miliónov eur.

Federer cestuje po celom svete, ale už bez tlaku na výsledky a výkony. S rodinou si užíva to, čo mu počas úspešnej kariéry tak veľmi chýbalo – čas so svojimi najbližšími.

0 kurnik Čítajte viac Najkrajšia žena, aká kedy hrala tenis. Božská Anna oslavuje, prešla zásadnou premenou

A tohtoročné Vianoce by mala rodina Federerovcov stráviť už v novom dome. Vo švajčiarskom meste Rapperswil-Jona je v plnom prúde výstavba luxusnej vily, ktorej hodnota sa podľa odhadov pohybuje na úrovni 40 miliónov eur.

Na pozemku s rozlohou 16-tisíc metrov štvorcových sa budú nachádzať všetky vymoženosti vrátane tenisového kurtu, fitness centra či súkromnej siene slávy 20-násobného grandslamového šampióna. Chýbať nebude ani protiatómový kryt, ktorý je vo Švajčiarsku povinnou súčasťou každého väčšieho domu.

Pokiaľ by však chceli Roger a Mirka vyraziť za teplom, žiadny problém. Luxusný dubajský apartmán im ponúka všetko, na čo si len pomyslia.

Na rozlohe 588 metrov štvorcových sa nachádza napríklad obrovská spoločenská miestnosť s výhľadom na všetky strany, päť spální, každá s vlastnou kúpeľňou. Jedna z najväčších postáv tenisovej histórie si rozhodne môže taký luxus dovoliť.

Federerovci s deťmi a priateľmi na Malorke Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Cestovanie je súčasťou života Rogera Federera...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #nehnuteľnosti #Roger Federer