Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ukončila ti kariéru, písali Tsitsipasovi po knokaute od Slovákov. Tenisovému páru snov odzvonilo, znelo z médií. Naozaj?

Sprevádza ho, kam sa dá. Paula Badosová nechýbala po boku Stefanosa Tsitsipasa ani v Aténach, kde grécki tenisti pred deviatimi dňami podľahli Slovákom v súboji o postup do kvalifikácie finálového turnaja Davisovho pohára.

26.09.2023 15:55
debata
1. Tsitsidosa Čítajte viac Potápa ťa a si na smiech! Za facku od Slovákov vraj môže aj Tsitsipasova hviezdna priateľka

Po tejto prehre sa na vzťah najväčšej domácej hviezdy zniesla ďalšia vlna kritiky. Zamilovaný Tsitsipas vraj nehráva tak, ako by sa očakávalo od svetovej päťky.

„Je veľmi vzácne, že nájdete svoju spriaznenú dušu. Ak sa na to spýtate Pauly, povie vám presne to isté,“ žiaril 25-ročný hráč po potvrdení vzťahu začiatkom leta.

Tibor Tóth Čítajte aj Keď chcel Tsitsipas nové sedačky, dostal ich. My sme sa sťažovali na milión vecí a nikto nič. No čo vám poviem - Gréci!

O to prekvapivejšie vyzneli správy viacerých médií z uplynulých hodín, ktoré špekulovali o rozchode „tenisového páru snov“. Indíciou sú napríklad vymazané fotky na spoločnom instagramovom účte s názvom Tsitsidosa. Na pomery extrovertného páru tiež zostalo podozrivo dlhé ticho bez spoločných príspevkov.

Napokon – možno aj pod tlakom špekulácií – Badosová v utorok popoludní v príbehu na instagrame zverejnila fotografiu s Tsitsipasom z Dubaja. Zapózovali na nej pred najvyššou budovou sveta Burdž Chalífa.

Zaujímavosťou je, že rovnaká snímka je aj v príbehu profilu Tsitsidosa, ostatné príspevky chýbajú. Nechajme sa prekvapiť, ako dopadne ostro sledovaná romanca.

Pripomeňte si zaujímavosti o dvojici v galérii, ktorú sme zverejnili po prehre Grékov so Slovákmi:

Hviezdny tenisový pár „Tsitsidosa“ Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Piaty hráč svetového rebríčka ATP Stefanos...
debata chyba
Viac na túto tému: #Stefanos Tsitsipas #Paula Badosová