Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nedávno intenzívny vzťah, teraz už nič. Slovenský reprezentant sa rozišiel s touto krásnou českou influencerkou

Nič netrvá večne, ani láska k jednej slečne, napísal český bulvárny denník Blesk. Tieto slová by si vraj mohol vziať k srdcu slovenský futbalista Denis Vavro, ktorý nedávno oznámil smutnú novinu. Jeho vzťah s pôvabnou futbalovou vlogerkou Šárkou Pekovou sa skončil.

04.03.2024 11:56
59. Denis Vavro a Šárka Peková Foto:
Denis Vavro (Slovensko, FC Kodaň) a Šárka Peková.
debata (2)

S informáciou o rozchode prišiel Nový Čas. „Je to pravda. Viac k tomu nemám čo povedať a nebudem sa k tomu ďalej vyjadrovať,“ povedal stroho reprezentant.

O rozchode neporozprávala Peková. „Môžem potvrdiť, že sme sa rozišli. Dôvody ale nechcem zverejňovať. Je to naša súkromná vec. Denisovi však prajem v kariére len to najlepšie,“ nechala sa počuť Peková.

Pár spolu tvorili takmer dva roky. O ich vzťahu sa hovorilo najmä vlani v auguste, kedy sa influencerka stala terčom vulgarít sparťanských fanúšikov počas zápasu 3. predkola Ligy majstrov, keď hral český tím proti Kodani.

Svoj vzťah priznali až po niekoľkých mesiacoch randenia. "Zo začiatku sme s tým nechceli chodiť na verejnosť, ale teraz už môžem prezradiť, že s Denisom prežívame intenzívny vzťah a sme zamilovaní.

Trvá to asi dva mesiace," citoval Nový Čas slová Pekovej zo začiatku roka 2022. Teraz už je ale všetko inak.

Priateľka Denisa Vavra Šárka Peková Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Slovenský futbalový reprezentant Denis Vavro s...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #denis vavro