Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Stalker narazil na Nedvěda. Dara Rolins prehovorila o večere hrôzy

Nestratil duchaprítomnosť. Česká futbalová legenda a bývalý viceprezident Juventusu Turín Pavel Nedvěd bránil partnerku Daru Rolins po tom, čo sa tento týždeň do jej domu v obci Tuchoměřice neďaleko Prahy dostal muž.

03.12.2022 11:09
debata (1)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Ako sme informovali, policajti boli v utorok pred 22.00 privolaní k potýčke dvoch mužov. Záchranná služba informovala, že prišla ošetriť muža s rokom narodenia 1992 s povrchovým poranením hlavy a pomliaždeným ramenom.

O hororovom večere prehovorila slovenská speváčka pre denník Blesk.

„Môžem len potvrdiť, čo už je napísané. 29.11. neskoro v noci pri vchádzaní do garáže vnikol do môjho domu cudzí, agresívny muž. Skôr blázon, ktorý pri našom dome nebol prvýkrát. Je ďalší z radu ‚mojich‘ stalkerov," uviedla Rolins. Zdôraznila, že nešlo o prvý prípad.

Pavel Nedvěd Čítajte viac Návrh na obvinenie, bitka v dome priateľky Dary Rolins. Na Nedvěda sa to sype

"Tento konkrétny muž prenasleduje a ohrozuje mňa aj moju rodinu dlhodobo. Je to už po niekoľkýkrát, čo sa tu po našej ulici po večeroch potuloval, vyzváňal, dobýjal sa k nám do domu.

A nie je to zďaleka po prvýkrát, čo u nás bola policajná hliadka. Iba kvôli tomuto bláznovi najmenej dvakrát. Naposledy ohrozoval moje dieťa s opatrovateľkou v lete, keď som bola na koncerte na Slovensku,“ doplnila.

Bola vďačná, že Nedvěd bol v tom čase v jej dome.

„Tentokrát bol pri tom aj Pavel, a ten ma potom, čo nám vliezol do domu, len bránil. Urobil to, čo by urobil každý poriadny frajer pre svoju ženu. A ja som šťastná, že v ten večer bol po mojom boku. Nechcem si ani domýšľať, čo všetko sa mohlo stať, keby som sa s tým bláznom ocitla vo svojom dome sama,“ zamyslela sa Rolins.

Dara Rolins Čítajte aj Nedvědova láska Dara Rolins prehovorila: Prvé slová o konci v Juventuse

Nedvěda tento týždeň navrhla obviniť turínska prokuratúra spolu s niekdajším prezidentom Juventusu Andreom Agnellim a desiatich členov predstavenstva klubu po vyšetrované v súvislosti s falšovaním účtovníctva.

Dátum predbežného vypočutia, v ktorom sa rozhodne o prípadnej obžalobe a pojednávaní, by mal byť známy v priebehu budúceho týždňa.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dara Rolins #Pavel Nedvěd