Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nebude jediná, čo odíde s opicou! Vémola perlil na vlastnej svadbe

Nebo nad Vltavou rozžiaril ohňostroj. Český zápasník MMA Karlos Vémola si za ženu zobral Slovenku, playmate Lelu Ceterovú.

29.07.2022 09:00
709477188 Foto:
Karlos Vémola s manželkou Lelou Ceterovou.
debata (1)

Samotný obrad aj hostina celebritného páru sa konal v honosnej budove Občianskej plavárne na brehu Vltavy. Vémola na miesto určenia priplával na parníku, Ceterovú priviezla limuzína.

Ešte pred veľkým „áno“ usporiadal Vémola expresne rýchlu rozlúčku so slobodou, ktorá sa konala pár hodín pred obradom. Zúčastnil sa jej napríklad spevák Sagvan Tofi aj svedok ženícha, kontroverzný pražský podnikateľ Ivo Rittig. Dvojicu oddal známy český herec Jiří Krampol.

709369812 Čítajte viac Slovenský bojovník zažiaril v UFC. V Londýne nečakane zdolal favorita

„Keď si novomanželia vymenili prstene a pobozkali sa, do neba vypustili dve holubice. "Prvýkrát a naposledy. Moje najväčšie životné víťazstvo,“ komentoval udalosť Vémola pre Blesk.cz.

Na svadobnej hostine slávny bojovník rozhodne nešetril – o hudobný program sa postarali Bohuš Matuš aj Rytmus. Ceterová sa od manžela dočkala aj unikátneho svadobného daru.

699003958 Čítajte viac Česká beštia má najostrejšie lakte na svete. Takto vypli brazílsku gorilu

Dostala makaka dlhochvostného. „Myslím si, že Lela nebude zďaleka jediná, ktorá dnes bude z tejto svadby odchádzať s opicou,“ povedal Vémola.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jiří Krampol #Karlos Vémola #Lela Ceterová