Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Extenistka Tabák myslí na Čaputovej flek. Je vraj stvorená pre politiku

Romana Tabák, donedávna ešte poslankyňa za OĽANO, teraz už nezaradená, dokáže na seba upriamiť pozornosť. Naposledy, keď nehlasovala za vydanie Roberta Fica do vyšetrovacej väzby.

17.06.2022 09:28
Romana Tabaková Foto:
Romana Tabaková.
debata (29)

Poslaneckých breptov stihla za posledné roky už niekoľko. Tentoraz „uletela“ v rozhovore pre denníkN.

Bývalá nádejná tenistka, ktorá bola svojho času najtalentovanejšou na Slovensku, na jednu z otázok odpovedala, že si vie predstaviť samu seba aj v prezidentskom kresle.

„Ak je to Božia vôľa, uvidíme. Všetko je možné,“ odpovedala v rozhovore.

„Pevne dúfam, že v prvom rade budem nažive a budem stále môcť pracovať pre slovenských občanov,“ dodala. V rozhovore tiež povedala, že je stvorená pre politiku.

Romana Tabak Čítajte viac Fica podržala Matovičova extenistka. Kto je Romana Tabák?

Jej poslanecké počínanie si všíma predovšetkým bulvár. Tabák má totiž za sebou niekoľko škandálov. V júli 2021 napríklad zverejnila na Facebooku fotografiu, ako sa kúpe v Studenom potoku v chránenom území Tatranského národného parku. Za tento priestupok dostala od Slovenskej inšpekcie životného prostredia pokutu 500 eur.

Vo februári 2022 bola zasa vystavená kritike, že neberie prácu poslankyne vážne. Pred hlasovaním o slovensko-americkej obrannej dohode totiž nechala na Facebooku a Instagrame ľudí rozhodovať o tom, ako má ona sama hlasovať. Nakoniec konala v protiklade s poslaneckým klubom OĽANO a dohodu nepodporila. Označujúc ju za nepotrebnú.

„Preslávila“ ju tiež faktická poznámka, ktorej obsahom bolo iba „blá, blá, blá“…

29 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Čaputová #Romana Tabák