Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Valábik: Nevzdelanec vyučuje o medicíne, stavbár rieši súdy. Ja končím

Na obrazovkách ho teraz vídať denne. Spolukomentuje zápasy slovenských hokejistov na majstrovstvách sveta vo Fínsku. Boris Valábik sa však predsa len chce trošku vytratiť zo sveta. Toho virtuálneho. Mizne z Facebooku.

22.05.2022 11:54
Boris Valábik Foto:
Boris Valábik v šou S úsmevom po Slovensku.
debata (154)

Po šiestom zápase na šampionáte -v nedeľu doobeda – uverejnil bývalý slovenský reprezentant na sociálnej sieti vážny status. Pomery na Facebooku, keď si napíše kto chce a čo chce, ho už nebavia. Preto s ním končí.

„Aký prínos pre človeka má miesto, kde človek, čo nedoštudoval strednú školu vyučuje o medicíne, kde ten, kto študoval stavebnú škole rozpráva masám o súdnych procesoch, kde človek, čo nikdy nehral hokej vulgárne nadáva tým, ktorí jeho krajinu v hokeji reprezentujú,“ napísal a ihneď aj pokračoval.

Adam Sýkora Čítajte viac Slovensku ťahá tŕň z päty chlapec, ktorý vlani hral v Leviciach

„Kde sa znalcom geopolitiky stane človek, ktorý v živote nebol za hranicou, kde je najtvrdší chlap ten, ktorý by sa na ulici v reálnom svete ani ženy s dieťaťom nezastal a človeka, ktorému nadáva by sa bál spýtať na čas? Žiadny,“ opýtal sa a vzápätí si aj odpovedal.

„Facebook sa zmenil na miesto pre obmedzených, zakomplexovaných ľudí s pocitom menejcennosti, ktorí túžia byť videní a registrovaní, lebo v reálnom živote sa im to nepodarilo. V tomto svete už ja prínos pre svoj život nevidím a preto,“ na záver pridal emotikon kývajúcej ruky, čím dal jasne najavo, že jeho statusy na Facebooku viac čítať nebudete.

Slovenskí hokejisti po 6 zápasoch MS v číslach Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Najväčší skokan: Samuel Takáč
- začal v 4....
154 debata chyba
Viac na túto tému: #facebook #Boris Valábik #Fínsko 2022