Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Federer otvorene o manželke: Mirka mi ukázala, akou cestou ísť

Fenomenálny Roger Federer pootvoril dvere do svojho prísne stráženého súkromia. Pre magazín Caminada prezradil detaily zo svojho života.

21.05.2022 07:30
Roger a Mirka Federerovci. Foto:
Roger a Mirka Federerovci.
debata

„Je to silná a inteligentná žena, jej vplyv na moju kariéru a mňa je úžasný," začal rozprávanie o manželke Mirke Federerovej za slobodna Vavrincovej Federer.

Rodáčka z Bojníc zmenila Švajčiarovi život po olympijských hrách v Sydney 2000, keď sa dali dohromady. Dnes je matkou Federerových štyroch detí.

Centrálny dvorec vo Wimbledone. Čítajte viac ATP sa s Wimbledonom nemaznala. Slávny turnaj bude exhibíciou

„Dodáva mi sebavedomia, naučila ma vydať zo seba maximum, bola pri tom, keď som prehral. Nikdy mi nedovolila odísť zo skutočného života, držala pohromade rodinu a priateľov.“

Najmä v začiatkoch jeho veľmi úspešnej kariéry mu dodávala potrebné sebavedomie a dodala pokoj aj do jeho pôsobenia na kurte. „Náš spoločný život je vzrušujúci a našťastie aj s množstvom radostí. Máme štyri deti a robíme všetko pre to, aby sme im zabezpečili dobrú budúcnosť,“ skonštatoval Federer.

Top 20 hráčov s najvyššími zárobkami v tenise Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Dominic Thiem - Rakúsko, 28 926 837 dolárov

V rozhovore spomenul aj veľkého tenisového rivala a zároveň priateľa Rafaela Nadala. „Inšpiruje ma, keď sa niekto po toľkých zdravotných problémoch dokáže vždy vrátiť. S Rafom si z času na čas telefonujeme, veľa sa rozprávame,“ uviedol Švajčiar.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Roger Federer #Mirka Vavrinecová