Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cibulková reagovala na tehotenstvo extenistky: Vedela som to

Britka Johanna Kontová v decembri nečakane ukončila kariéru. Teraz sa pochválila na sociálnej sieti zaobleným bruškom.

09.05.2022 22:30
Johanna Kontová. Foto:
Johanna Kontová.
debata (1)

Kontová si len pár dní po decembrovom ohlásení odchodu do športového dôchodku povedala áno v Londýne s dlhoročným priateľom Jacksonom Wadeom.

A v pondelok zverejnila na Instagrame fotografiu so širokým úsmevom na tvári a zaobleným bruškom. „Som zaneprázdnená pečením vlastného malého muffinu,“ napísala k fotke Kontová.

Ako prvá na jej príspevok stihla zareagovať bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková. „Vedela som to! Gratulujem drahá,“ uviedla Cibulková a pridala pár srdiečok a ďalších emotikonov.

Pre vysvetlenie Kontovej prirovnaniu k muffinom: Britka je nadšenou pekárkou a ešte počas kariéry v roku 2020 sa zúčastnila v charitatívnej edícii súťaže „The Great British Bake-Off“ v ktorej skončila druhá.

Tenisové hviezdy po rokoch... Spoznali by ste ich? Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
25, či 30 rokov je veľa aj málo. V živote...

Okrem Cibulkovej jej k veľkému oznámeniu zagratulovali aj ďalšie bývalá rivalky z tenisových dvorcov Donna Vekičová, Shelby Rogersová, Timea Babosová či Harriet Dartová.

Kontová bola dlhé roky britskou tenisovou jednotkou a trikrát sa dostala do grandslamového semifinále. Stala sa prvou Britkou od roku 1978, ktorá sa dostala medzi kvarteto najlepších vo Wimbledone.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Dominika Cibulková #Johanna Kontová