Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nekompromisný verdikt. Legendárny Becker skončí za mrežami

Súd v Londýne poslal bývalého nemeckého tenistu Borisa Beckera na dva a pol roka do väzenia.

29.04.2022 17:23
Boris Becker pred dnešným vynesením rozsudku. Foto:
Boris Becker pred dnešným vynesením rozsudku.
debata (7)

Bývalého nemeckého reprezentanta uznal súd vinným z nelegálnej manipulácie s peniazmi po vyhlásení bankrotu v roku 2017. Maximálne mu hrozilo sedem rokov odňatia slobody.

Becker pravdepodobne podobné rozhodnutie očakával, pretože na súd dorazil už so športovou taškou, kde mal zbalené najdôležitejši­e veci.

Beckera londýnsky súd uznal vinným už pred tromi týždňami. Dnes si len prišiel vypočuť definitívny verdikt o výške trestu.

Boris Becker. Čítajte viac Postavil sa pred súd. Becker mal pri bankrote zatajiť majetok

Nemec bol uznaný za vinného v štyroch z celkovo 24 bodov obžaloby, okrem iného aj z neposkytnutia celkového súpisu majetku a utajovania dlhov.

Legende hrozil maximálny trest vo výške sedem rokov, no v hre bolo aj udelenie podmienky. Sudkyňa sa napokon pred známym menom nezľutovala a poslala ho za mreže.

Becker sa podľa nemeckého denníku Bild po vynesení rozsudku zrútil. „Zvalil sa dopredu a oprel sa o stenu boxu,“ popísal Bild jeho bezprostrednú reakciu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #Boris Becker