Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krátke šaty a výstrih ako hrom. Gretzkého dcéra žiarila na Masters

Paulina Gretzky sprevádza na prvom golfovom Major turnaji sezóny dlhoročného priateľa, golfistu Dustina Johnsona.

09.04.2022 07:30
Paulina Gretzky a Wayne Gretzky. Foto:
Paulina Gretzky a Wayne Gretzky.
debata (1)

Paulina Gretzky vzbudzovala počas prvých dvoch dní turnaja Masters v meste Augusta veľkú pozornosť fanúšikov a médií. Pre túto príležitosť si totiž zvolila veľmi vyzývavé oblečenie.

Jej krátke šaty s hlbokým výstrihom mohli zaujať niektorých priaznivcov prestížneho turnaja možno aj viac, ako výkony jej už čoskoro manžela, amerického golfistu Dustina Johnsona.

Paulina Gretzky počas golfového turnaja Masters. Foto: DAVID CANNON / Getty images / Profimedia
Paulina Gretzky počas golfového turnaja Masters. Paulina Gretzky počas golfového turnaja Masters.

33-ročná modelka a popová speváčka zatiaľ priniesla Johnsonovi šťastie, nakoľko po prvých dvoch dňoch sa Američan drží na popredných priečkach výsledkovej listiny.

Hviezdny párik je zasnúbený už od roku 2013 a má dvoch synov Tatuma (7 rokov) a River (4 roky). Dlho očakávaná svadba by sa mala uskutočniť v priebehu tohto roka.

Paulina Gretzky je najstaršou z piatich detí... Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
Paulina Gretzky. Paulina Gretzky je najstaršou z piatich detí najslávnejšieho hokejistu všetkých čias Wayna Gretzkého.

Paulina Gretzky nedávno pre podcast Pillows and Beer prezradila, prečo im s Johnsonom trvalo tak dlho, kým sa odhodlali k sobášu. „Urobila som veci po svojom a nechcela som urobiť veci tak, ako ich videli ostatní,“ uviedla Gretzkého dcéra.

Najstaršie z detí Wayna Gretzkého je v golfovom svete veľmi populárnou postavou. Už v roku 2014 sa objavila na titulke prestížneho magazínu Golf Digest.

A vďaka predvádzaniu spodnej bielizne a zverejňovaním zvodných selfíčok na Instagrame má veľkú popularitu aj na sociálnej sieti. Na svojom konte má viac ako milión sledovateľov.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Golf #Wayne Gretzky #Paulina Gretzky #Dustin Johnson