Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odvážne róby sestier Williamsových. Na Oscaroch vyrazili dych

Serena a Venus Williamsové patrili na odovzdávaní filmových cien medzi najväčšie hviezdy.

30.03.2022 08:30
Serena a Venus Williamsové. Foto:
Serena a Venus Williamsové.
debata (17)

Najslávnejšia sesterská tenisová dvojica prišla na prestížnu udalosť v odvážnych róbach s hlbokými výstrihmi a celý slávnostný večer si očividne užívala.

Úsmev na tvárach mohla mať aj vďaka hercovi Willovi Smithovi. Za film Král Richard: Zrodenie šampiónok, ktorý stvárňuje ich úspešné životy, dostal Oscara za hlavnú úlohu. V snímke si zahral otca Sereny a Venus Williamsových.

Serena a Venus Williamsové na udeľovaní Oscarov Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Serena Williamsová pred udeľovaním Oscarov.

Kráľ Richard: Zrodenie šampiónok je životopisným filmom o otcovi a zároveň trénerovi sestier, ktorý pomohol obom hráčkam až na tenisový vrchol.

Serena a Venus Williamsové prišli na červený koberec v sexi šatách, ktoré toho veľa neskrývali. Venus mala na sebe bielu róbu so strieborným lemovaním. Serena si obliekla ružový model od slávnej módnej spoločnosti Gucci.

Film si celkovo vyslúžil až šesť nominácii na Oscara vrátane ceny za najlepší film. Napokon však odchádzala len s jednou soškou zásluhou Willa Smitha. 53-ročný herec získal prvého Oscara.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Venus Williams #Serena Williamosová