Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na Naďa si počkali rodičia hokejistov a nadávali mu. Ste dezoláti, odkázal im

Syn ministra obrany Jaroslava Naďa je malým, nádejným hokejistom, ktorý hráva za bratislavský klub HOBA v miestnej časti Dúbravka.

04.02.2022 13:30
XXX Foto:
Jaroslav Naď a jeho malý hokejista Daniel.
debata (335)

Nedávno zažil na štadióne nepríjemnú udalosť. Obuli sa do neho rodičia detí, ktoré tam tiež trénujú. O svojej skúsenosti informoval na sociálnej sieti Facebook.

„Bol som sa naozaj pozrieť v sobotu na hokejový tréning môjho syna Daniela v Dúbravke. Dani je hráčom tímu HOBA už 7 rokov. Mal tréning a ja som sa išiel pozrieť, ako sa mu darí. Málokedy mám voľný víkend, tak som si to nenechal ujsť,“ začal svoju spoveď minister.

„Celý tréning prebehol úplne štandardne a pokojne a po konci tréningu, po vyše hodine mrznutia na štadióne, som odchádzal von počkať na Daniho do auta. Pri odchode zo štadióna som videl skupinku asi 4–5 ľudí, zjavne rodičov detí, ktorí na mňa tlieskali (áno zjavne s negatívnym nádychom) a jeden z nich kričal "zapredanec“ a „vlastizradca”,“ pokračoval Naď.

Na provokatérov vraj nereagoval.

„Prišlo mi to dosť trápne, ako sa správali, keďže som tam bol ako rodič a nie ako minister obrany a nechápem, prečo tých pár jedincov malo potrebu sa takto strápňovať pred deťmi. Ale v poho, ich vec. Za celý incident sa mi ospravedlnil osobne prezident klubu HOBA,“ vysvetlil.

Následne už bol osobnejší…

„Naše deti nemôžu za našu prácu či za politiku, priatelia. A vy, dezoláti, žiaľ, vaše deti musia žiť s vami v jednej domácnosti. Verím, že ich vzdelanie bude lepšie ako vaše a rovnako tak ich morálka. Mňa ani neurazíte, ani nezastrašíte. Ale seba ste teda zhovadili poriadne,“ dodal.

335 debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Naď