Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanúšik vrátil Bradymu loptu, dostal odmenu. Poznámka o Gisele rozdeľuje

Jeden fanúšik tímu zámorskej NFL v americkom futbale Tampa Bay Buccaneers počas víkendu v domácom ligovom zápase proti Chicago Bears mal bezpochyby najlepšie miesto na Raymond James Stadium.

28.10.2021 14:50
Gisele Bündchen, Tom Brady, modelka,... Foto:
Tom Brady s manželkou Gisele Bündchenovou na archívnej snímke.
debata

Domáci v tomto súboji zvíťazili 38:3 a hviezdny quarterback Tom Brady v tomto súboji dosiahol jubilejnú šesťstú rozohrávku na touchdown, čo je samo o sebe zaujímavé, no omnoho pútavejší je príbeh spomenutého priaznivca Byrona Kennedyho. Informuje o ňom web bbc.com.

Uvedený touchdown dosiahol Bradyho spoluhráč Mike Evans, ktorý si však neuvedomil, že jeho hviezdny quarterback dosiahol jubileum.

V návale radosti zo zisku šiestich bodov sa aj s loptou utekal potešiť k fanúšikom a daroval ju práve Kennedymu.

Fanúšik vracia loptu z jubilejnej prihrávky... Foto: SITA/AP, Jason Behnken
Tom Brady Fanúšik vracia loptu z jubilejnej prihrávky Toma Bradyho na touchdown.

Keďže podobné športové artefakty, s ktorými hviezdy dosiahli jubileá, putujú zväčša do zbierky hráčov alebo príslušnej Siene slávy, potom sa začal „boj“ o loptu.

A priaznivec Buccaneers za to, že loptu vrátil Bradymu, získal pomerne mnoho.

„Vrátiť loptu bolo veľmi ťažké. Prišli však ku mne a veľmi pekne ma o ňu poprosili. Čo som mal robiť? Mal som povedať nie Tomovi Bradymu?“ vyhlásil fanúšik Byron Kennedy.

Tom Brady aj organizácia Buccaneers mu na oplátku sľúbili splnenie jeho prianí.

USA Americký futbal NFL Super Bowl LV Tampa Kansas Čítajte viac Pán prsteňov. Brady vyhral ďalší Super Bowl, tentoraz s Tampou

Kennedy si vypýtal dva podpísané dres a prilbu sedemnásobného víťaza Super Bowlu Toma Bradyho, podpísaný dres od Mika Evansa, tisícdolárovú poukážku na nákup v oficiálnom klubovom obchode a dve vstupenky na nasledujúce dve sezóny. Mal však ešte jedno „skromné“ prianie.

„Požiadal Toma o jedno kolo golfu,“ informoval novinár Andrew Siciliano, ktorý mapuje dianie v NFL.

V tejto téme sa však objavila aj jedna kontroverzia.

Počas televízneho prenosu sa Tony Romo, bývalá hviezda Dallasu Cowboys, snažil prísť na to, čím sa predstavitelia Tampy snažili prehovoriť fanúšika. A pri záberoch spomínanej situácie ponúkol vlastný príbeh.

„Rande s Gisele a idem do toho,“ „nadaboval“ fanúšika žiadajúceho stretnutie s Bradyho manželkou, supermodelkou Gisele Bündchenovou. Odpoveď podľa Roma mala znieť: „Dobre, Tom je za. Jedenkrát.“

Za komentáre, podľa ktorých by Brady v momente vymenil loptu za večer strávený s jeho manželkou, schytal Romo kritiku.

„Gisele nie je jeho majetkom. Nechutný komentár, Romo by sa mal ospravedlniť,“ napísal jeden z priaznivcov na sociálnej sieti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele)

Našli sa však aj takí, ktorí vyzvali na to, aby sa moment zbytočne nedramatizoval.

„Áno, je to zvláštne a z Tonyho strany netradičné, ale nikto z vás nevidel napríklad film Neslušný návrh?“ odznelo v ďalšom príspevku.

Vyjadril sa aj moderátor rádia: „Momentálne nás všetko uráža. Všetko. Atraktívnu osobu už nemôžete nazvať atraktívnou. A niekto iný si nemôže zavtipkovať na adresu priateľa? Čo sa stalo s našou spoločnosťou?“

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Brady #NFL #Tampa Bay Buccaneers