Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pročko vynáša súkromnú poštu. Brankár Slovana mu poslal nepekné veci

Neiskrí to iba v rokovacej sále Národnej rady, ale často aj na sociálnych sieťach. Nielen medzi politikmi, ale i medzi športovcami. A občas aj medzi politikmi a športovcami.

11.09.2021 08:18
pjimage Foto:
Michal Šulla a Jozef Pročko.
debata (44)

Takto sa dostali pred pár dňami do konfliktu poslanec parlamentu a dlhoročný zabávač Jozef Pročko, dnes zastupujúci farby vládnej OĽANO a brankár futbalového Slovana Bratislava Michal Šulla.

Dlhoročná tvár TV Markíza o tom informovala na Facebooku.

„Súdom uznaný extrémista Mazurek na svojich stránkach začal šíriť fotografiu, ktorú screenshotol z relácie Je To Možné, v ktorej som prehral stávku so Zuzkou Belohorcovou a musel som prebehnúť cez námestie SNP v BA na Adama. Bolo to pred 22 rokmi, relácia mala obrovskú sledovanosť. Fašista Mazurek dal do popisu na foto: Poslanec OĽANO Pročko,“ objasnil situáciu poslanec.

Až potom sa ukázalo, čo má Šulla s fotografiou spoločné…

„Keď mi niekto komentuje aby som behal holý po ulici ani si nemusím pozrieť profil a viem že je to podporovateľ a volič fašistickej strany. Výnimka však potvrdzuje pravidlo. Dnes večer mi poslal správu bývalý reprezentačný brankár SR vo futbale a súčasný brankár Slovana Michal Šulla. Už v odpovedi v správe som mu zaželal veľa zdravia, ale chcem ešte raz aj takto poďakovať za záujem o moju osobu a Michalovi želám len a len športové úspechy a zdravie,“ dodal.

Podľa screenshotu, ktorý v priloženej fotografii Pročko zverejnil, mu Šulla napísal správu, v ktorej stojí: „Pročko, ty tragéd. Si na smiech. Ty len behaj po námestiach, to ti pasuje.“

44 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Michal Šulla #Jozef Pročko