Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prerieknutie kamaráta? Chabib odtajnil, prečo Ronaldo opustil Juventus

Vo svojich športoch si vydobyli status ikony. Vo svete zmiešaných bojových umení ho získal nezdolaný Chabib Nurmagomedov, v tom futbalovom Cristiano Ronaldo. Oboch už niekoľko rokov spája priateľstvo.

07.09.2021 13:56
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Zatiaľ čo médiá špekulovali o prestupe Portugalčana, legenda organizácie UFC mala informácie z prvej ruky. O jeho odchode z Juventusu po troch rokoch a návrate do Manchestru United vedela už pred oficiálnym oznámením.

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty Nurmagomedovi prezradil svoje plány. A aj dôvod, prečo ho to lákalo späť na ostrovy (v United pôsobil v rokoch 2003–2009).

„Nerád by som by zverejňoval nejaké osobné správy. Ronaldo povedal, že v Taliansku sa nudí a chce sa vrátiť do Anglicka,“ cituje Nurmagomedova ruský web Sport24.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Kde je rešpekt? Ronaldov odchod bol neúctivý, zhodli sa legendy Juventusu

„Ani ja nie som fanúšikom talianskeho futbalu, no Premier League rozhodne neprepínam. Každý jeden tím v nej dokáže predviesť šou,“ myslí si už bývalý zápasník.

Vlani v októbri sa rozlúčil s oktagonom s profesionálnou bilanciou 29 výhier a nula prehier.

K futbalu má blízko. Ako sme informovali, nedávno podpísal profesionálnu zmluvu s tímom tretej najvyššej ruskej futbalovej súťaže FNL2 – FK Legion Dynamo Machačkala.

Chabib Nurmagomedov Čítajte viac Návrat kráľa Chabiba. Nie však do klietky, ale na futbalové ihrisko

Na sociálnych sieťach majú s Ronaldom viacero spoločných fotografií už od čias pôsobenia útočníka v Reale Madrid, ktorý je obľúbeným Chabibovým klubom.

Ten tiež dostal otázku, či je lepší Ronaldo alebo Lionel Messi.

„Myslím, si, že Ronaldo je oveľa viac v pohode. Messi je jedným z najlepších v histórii, ale ak sú v hre na rovnakej úrovni, z hľadiska charizmy je silnejší Ronaldo,“ odpovedal 32-ročný Dagestanec.

Cristiano Ronaldo Ole Gunnar Solskjaer Čítajte viac Ronaldo venoval návrat jedinému mužovi. Juventus ukázal náhradu

Prezradil aj to, že od detstva je fanúšikom iného Ronalda – toho brazílskeho.

"Ktorého Ronalda by som si vybral? Zvoľme oboch. Brazílskeho Ronalda som sledoval celý svoj život, nebol dlho na vrchole, bol neustále zranený.

Cristiano je v špičke 17 rokov. Vo futbale nikdy nebol taký fenomén," nepochybuje Nurmagomedov o mužovi, ktorý sa chystá na druhý debut za Manchester United.

Mal by si ho odkrútiť v sobotňajšom ligovom zápase proti Newcastlu.

Man United Ronaldo MUFC Čítajte viac Ronaldo súhlasil so znížením platu. I tak bude zarábať najviac
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Chabib Nurmagomedov