Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tehličky na bruchu a dokonalý balans. Závisť, píšu Ledeckej fanúšikovia

Česká obojživelníčka Ester Ledecká si aj voľné chvíle užíva aktívne. Predtým, ako sa dostane na lyže a snoubord, sa siahla po alternatíve na vode - v podobe windurfingu či wakeboardingu.

23.08.2021 11:47
debata (13)

Pred niekoľkými dňami zverejnila na instagrame fotografiu, na ktorej ukázala dokonalú rovnováhu a tehličky na bruchu. Jej popis znie: Sloboda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ester Ledecká (@esterledecka)

„Existuje šport, ktorý vám nejde? Inak to telo, to je neuveriteľné… Klobúk dolu!“ adresoval jej jeden z fanúšikov v komentároch.

„To brucho, brutus a závisť,“ pridáva sa ďalší z množstva obdivovateľov.

Dvadsaťšesťročná hviezda po minulej sezóne pre české médiá avizovala, že v oboch disciplínach, v ktorých súťaží vo Svetovom pohári, sa chce naďalej rozvíjať.

Na snouborde už vyhrala všetko, čo sa dalo. Na lyžiach túži v budúcnosti zdvihnúť nad hlavu veľký krištáľový glóbus.

Ester Ledecká v akcii. Foto: TASR, Alessandro Trovati
Taliansko Lyžovanie alpské SP zjazd ženy tréning Ledecká Ester Ledecká v akcii.

V minulej sezóne si pripísala jeden triumf v superobrovskom slalome, druhé miesto v zjazde a na majstrovstvách sveta jej dvakrát tesne ušla medaila.

Teší ju zvyšujúca sa sebadôvera. „Už si napríklad dovolím líniu jazdy niekde viac narovnať, ísť stopu agresívnejšie,“ uviedla na jar pre ČT Sport.

V najbližšej olympijskej sezóne by rada nadviazala na jedinečné double z Pjongčangu 2018, kde získala pamätné zlato v super G i na snouborde.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
13 debata chyba
Viac na túto tému: #Ester Ledecká