Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan ohromil ďalším videom z terénu. Promuje ho už aj po francúzsky

Peter Sagan po nedávnej efektnej snímke na horskom bicykli v Andorre zverejnil na sociálnych sieťach aj dvojminútové video z adrenalínovej jazdy.

18.08.2021 11:11 , aktualizované: 14:06
debata (3)

Ako neraz predtým fanúšikov nadchol. Na trati v stredisku Vallnord – Pal Arinsal nechýbali technické pasáže ani skoky.

„Odlišný spôsob tréningu na bicykli, ktorý si veľmi užívam,“ napísal slovenský cyklista a poďakoval Lucovi Leonardovi za to, že ho pri zjazde nasledoval a filmoval.

Leonardi je podľa portálu cyclingnews inštruktor horskej cyklistiky a influencer. So Saganom dokázal pri vysokorýchlostnom zjazde držať krok.

Sprievodný text okrem angličtiny adresoval Slovák priaznivcom aj vo francúzštine. Tento jazyk čoraz viac rezonuje aj v komentároch.

„Tak tomu sa povie extratrieda! Bravó! Aj môj ďalší idol Martin Fourcade obľubuje horskú cyklistiku. Bolo by skvelé, keby ste niečo predviedli spolu,“ napísala mu Annie odkazujúc na niekdajšiu biatlonovú hviezdu.

Jej sen sa možno stane skutočnosťou. V novom tíme TotalEnergies nemusí mať Sagan k Fourcadovi ďaleko…

Peter Sagan Čítajte viac Druhá liga? Sagan dostane menej peňazí i slabších jazdcov

Žilinský rodák sa tento rok olympijského štartu nedočkal, pred Tokiom absolvoval operáciu kolena (chirurgický zákrok absolvoval v Monaku). Zranil si ho v závere 3. etapy Tour de France po tom, ako ho poslal na zem Caleb Ewan.

Na Starej dáme sa snažil jazdiť cez bolesť, ale keď do rany vnikla infekcia, s pretekmi sa predčasne rozlúčil. Potom ho namiesto športového sviatku v Japonsku čakala rekonvalescencia.

Chris Froome, Peter Sagan Čítajte viac Zvučné mená potvrdené! Na Okolo Slovenska príde Sagan aj Froome

Organizátori pretekov Okolo Slovenska v stredu potvrdili, že sa Sagan v polovici septembra predstaví na domácich cestách.

Podujatie, na ktorom odštartuje vôbec premiérovo, sa skončí v úvodný deň majstrovstiev sveta v Belgicku, kde sa následne presunie.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan