Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ruská futbalová šou sa zvrhla na urážky. Celebrita v štúdiu plakala

Ruská popová hviezda a futbalová fanúšička Oľga Buzovová je bývalou manželkou futbalistu Dmitrija Tarasova. Pri príležitosti ME 2020 a úvodného zápasu Ruska s Belgickom si ju do vlastnej šou TV Match pozval Dmitrij Guberniev. Namiesto diskusie o futbale sa to skončilo plačom.

15.06.2021 11:38
Russia Belgium Euro 2020 Soccer Foto: ,
Momentka zo zápasu Rusko - Belgicko.
debata (31)

Rusko v prvom zápase v Petrohrade prehralo s Belgickom 0:3, podalo veľmi slabý a odovzdaný výkon. Taký však nebol moderátor Guberniev, ktorý nenechal na celebrite suchú niť. Prečo? To naozaj nevedno!

Ohnivá debata odštartovala, keď Buzovovú zarazila otázka, ktorá mala poodhaliť jej medzery v histórii ruského futbalu.

„Ako futbalový fanúšik, ktorá futbalová škola je vám bližšia?“ skúšal to Guberniev. „Táto ruská, čo teraz požaduje Čerčesov, alebo slávna sovietska trénera Efrosa, ktorý vyhral majstrovstvá Európy? Ktorý futbal je vám bližší?“ pýtal sa.

„Prestaňte sa chváliť vedomosťami. Rozumiem, že za 10 sekúnd musíte ukázať, že ste vzdelaný a že poznáte tieto mená. Som za Rusko, som za športovcov, som za futbal,“ odsekla Buzová.

Moderátorovi viac nebolo treba. Začal kričať, na čo ho Buzovová upozornila, že je hrubý. „Ak ste muž, nebudete mi skákať do reči. Položili ste mi otázku a nedali mi, žene, odpovedať,“ vravela.

Napätie sa rýchlo zvyšovalo. Guberniev opäť skočil bezhlavo do reči a pýtal sa Buzovovej, či nemá problém s pitím – čo u 35-ročnej speváčky vyvolalo slzy.

„Odpovedzte na otázku, ktorý futbal je vám bližší, a to je všetko,“ soptil. „Všetko je veľmi jednoduché. Viete, na čo sa vás teraz opýtam? Prestali ste ráno piť koňak alebo nie? Odpovedzte, Oľga, áno alebo nie? Je to také jednoduché. Prestali ste ráno piť koňak?“

Guberniev aj naďalej zotrval v tejto línii výsluchu a podnietil ďalšiu zúrivú reakciu Buzovovej.

„Vedela som, že sa to takto skončí,“ povedala rozčúlená hviezda. „To nie je možné! Táto osoba ma uráža. Prišla som podporiť ruský národný tím … Koňak?! Ukážem vám moje telo? Robíte si žarty? Nepijem, nesmiem! Teraz sa liečim… Podstúpila som veľmi komplikovanú operáciu! Už sem nikdy neprídem!“ hnevala sa.

31 debata chyba
Viac na túto tému: #Euro 2020 #ruskí futbalisti