Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mami, tento dres si beriem domov! Pozrite si, ako Sagan junior roztápal srdcia

Ako sme informovali cez víkend, Marlon Sagan bol hviezdou pódiového ceremoniálu po nedeľnej záverečnej etape cyklistického Gira. A v centre pozornosti sa ocitol aj v zákulisí.

02.06.2021 21:29
debata (10)
Peter Sagan so synom Marlonom na pódiu v Miláne Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Peter Sagan oslavuje zisk cyklámenového dresu...

Spolu s oslavujúcim otcom Petrom sa v Miláne zladili. Obaja si obliekli cyklámenový dres pre víťaza bodovacej súťaže, vystreľovali konfety a energický Marlon asistoval otcovi aj pri rozhovore s redaktorom tamojšieho portálu Bicisport. Ten v stredu zverejnil video z tohto momentu.

Na začiatku najskôr Sagan plynulou taliančinou ďakoval kolegom z tímu Bora-Hansgrohe. Tí mu k splneniu ďalšieho sna výrazne pomohli. K prestupovým špekuláciám sa príliš nechcel vyjadrovať, keďže ešte nič „nie je definitívne“.

Peter Sagan Čítajte viac Zábery, čo vás chytia za srdce. Cyklámenová svedčí aj malému Marlonovi

Na záver sa žurnalista Luca Neri obrátil aj na triapolročného Marlona behajúceho okolo otca či mediálneho manažéra Gabriela Uboldiho.

Pripomenul videá z instagramu, najmä nedávne z pláže, v ktorom ukázal na bicykli odvahu a nezastavili ho ani schody.

Vidí hrdý otec Marlona skôr v teréne alebo na ceste? „Zatiaľ je to len zábava,“ reagoval Sagan. Priznal tiež, že si môže vybrať úplne iný šport ako cyklistiku.

Peter Sagan Čítajte viac NÁZOR: Sagan je drahá nevesta s celým ansámblom. Boru pritlačil k múru

„Trojnásobný majster sveta syna na preteky nebráva, ale Giro a Taliansko sú pre Petra výnimočnými,“ napísal Neri. Na Apeninskom polostrove Sagan pred 11 rokmi odštartoval profesionálnu kariéru.

Marlon sa viac ako o redaktora zaujímal o mamu Katarínu. „Mami, tento dres si zoberiem domov,“ pochválil sa jej. Pozrite si video:

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Giro d'Italia #Marlon Sagan