Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najneobľúbenejší pár, ušlo sa Gutovej s Behramim. Urobili rázny krok

Vrchol Monte Bré (933 m n. m.) poskytuje krásny výhľad na Luganské jazero, mesto, Penninské i Bernské Alpy. Jedno z najslnečnejších miest vo Švajčiarsku zažilo v lete 2018 svadbu snov.

26.05.2021 07:23
Kanada Lyžovanie alpské SP super-G Gutová Foto: ,
Lara Gutová-Behramiová.
debata (1)

Po niekoľkomesačnej známosti si svoje áno povedali známe postavy tamojšieho športu.

Ženíchom bol futbalista Valon Behrami, nevestou lyžiarka Lara Gutová. Sociálne siete zasypali fotografiami, netrvalo však dlho a všetky vymazali.

Momentky zo svojho súkromného života začali pred médiami i verejnosťou skrývať a trvá to dodnes.

„Rozhodli sme sa mať úplne normálny život. Nikoho neinformovať o tom, čo a kedy robíme, nechceli sme sa prezentovať na sociálnych sieťach,“ vysvetľoval Behrami pre portál NZZ am Sonntag prečo nemá dvojica vlastné profily. Nájdete len fanúšikovské.

Spolu s manželkou, rodáčkou z kantónu Ticino, sa nepotrebovali deliť napríklad s tým, ako vysadnú na bicykle a idú sa kúpať, čo je jedna z obľúbených voľnočasových aktivít najväčšej súperky Petry Vlhovej v minulosezónnom boji o veľký krištáľový glóbus.

Futbalista s kosovským pôvodom bol v sezóne 2012 – 2014 spoluhráčom Mareka Hamšíka v Neapole, momentálne pôsobí v FC Janov.

Nevie, či s klubom predĺži zmluvu, ktorá mu po tejto sezóne vyprší. Keby ukončil kariéru, mohol by sa naplno venovať svojej manželke.

„Stretol som osobu, s ktorou chcem stráviť zvyšok svojho života,“ hovorí o milovanej Lare, ktorá nedávno oslávila tridsiatku. Manželovi ďakovala za podporu po zisku titulu majsterky sveta v Cortine, kde bola najväčšou hviezdou.

Behrami sa momentálne snaží získať trénerskú licenciu, no vidí sa skôr v úlohe športového riaditeľa. Je však otázne, či to bude vo Švajčiarsku. Príjemnejšie sa totiž cíti na Apeninskom polostrove.

Lara Gutová-Behramiová Čítajte viac Novinárov neraz potrápila, na jej kúsok v šestnástich nezabudnú. Gutová jubiluje

„Je tu väčšia vášeň pre futbal, ale zároveň máte väčšie súkromie. Keď odchádzame s Larou z domu v Lugane, sme pod neustálym dohľadom. V Taliansku vám akurát zakričia – ciao!“ porovnáva Behrami.

Nahneval ho aj článok na webovej stránke z Ticina.

„Napísal o nás, že sme najneobľúbenejší pár vo Švajčiarsku. Bez toho, aby sme sa vôbec poznali. Vychádzal len z toho, že sme sa s nimi nechceli rozprávať,“ posťažoval sa a dodal, že bola chyba byť taký otvorený na sociálnych sieťach ako na svadbe.

„Nie sme v šoubiznise, sme športovci,“ zdôraznil 36-ročný stredopoliar, ktorý hrával aj za Lazio, West Ham či Fiorentinu.

Gutová-Behramiová je víťazkou 32 pretekov Svetového pohára, 60-krát sa v ňom postavila na pódium a v roku 2016 si vybojovala veľký glóbus.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lara Gutová-Behramiová #Valon Behrami