Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Špekulácie zosilneli. Ronaldove superautá v noci odvážali z Turína

Blíži sa rozlúčka Cristiana Ronalda s Juventusom? Stránka Per Sempre Calcio v pondelok priniesla video zo sťahovania jeho luxusných automobilov z Turína.

18.05.2021 16:07
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo z Juventusu Turín a v pozadí vľavo slovenský futbalista Milan Škriniar z Interu Miláno počas zápasu 37. kola Serie A.
debata

Po záberoch, ktoré prebrali viaceré svetové médiá, zosilneli špekulácie o jeho letnom odchode.

Ronaldov kontrakt s Juventusom platí do 30. júna 2022, no v súvislosti s portugalskou hviezdou sa podľa denníka Marca spomína návrat do Realu Madrid, Manchestru United či aktuálneho portugalského majstra Sportingu Lisabon, kde odštartoval profesionálnu kariéru.

V hre je údajne aj pôsobenie v Paríži St. Germain.

Talianske médiá informujú, že lisabonská spoločnosť Rodo Cargo naložila do kamióna sedem Ronaldových vozidiel a odviezla ich z Turína na zatiaľ neznáme miesto.

Tridsaťšesťročnému útočníkovi sezóna nevyšla podľa predstáv – Juventus sa s Ligou majstrov rozlúčil už v osemfinále, vyradilo ho Porto.

Ligové kraľovanie turínskeho celku prerušil milánsky Inter a hrozí, že sa nepredstaví ani v európskej pohárovej súťaži číslo jeden.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Momentálne je na piatom mieste so stratou jedného bodu na Neapol. Záverečné kolo Serie A je na programe najbližší víkend.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo