Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pandémia vraj bola pre Vonnovú darom z nebies. Po rozchode predáva luxusnú vilu

Aj luxusná vila za 6,75 milióna dolárov v Beverly Hills bola miestom, z ktorého bývalá lyžiarska superhviezda Lindsey Vonnová a hokejista P.K. Subban pridávali fotografie na sociálne siete či nahrávali vlogy.

06.05.2021 12:43
Lyžiarska šampiónka Lindsey Vonn (vľavo) a jej... Foto:
Lyžiarska šampiónka Lindsey Vonnová (vľavo) a jej sestra Karin Kildowová na archívnej snímke z pláže v Malibu.
debata (3)

Po konci ich vzťahu koncom roka sa rozhodli dom v talianskom štýle s výraznými vonkajšími stĺpmi a moderným interiérom predať za 6,9 milióna dolárov.

Podľa Los Angeles Times postavili sídlo už v 50. rokoch minulého storočia, no renovovali ho tesne predtým, ako ho kúpil niekdajší celebritný pár.

P.K. Subban, Lindsey Vonnová Čítajte viac Pred rokom pokľakla. Rozprávke Vonnovej so Subbanom je koniec

Interiéru dominuje obývacia izba s veľkým kozubom či jedáleň so zaujímavými lustrami.

Dvojica mala k dispozícií štyri spálne a šesť kúpeľní. Rozloha interiéru je 516 štvorcových metrov. Športovcom nechýbala ani posilňovňa, na dvore mali veľkú záhradu s bazénom.

Vonnová je s 82 víťazstvami najúspešnejšou ženou v histórii Svetového pohára v alpskom lyžovaní.

Rodáčku zo St. Paul v Minnesote počas kariéry prenasledovali zranenia, najviac ju trápili kolená. Práve tie boli dôvodom, prečo sa etapa najlepšej lyžiarky histórie skončila skôr, akoby si sama želala.

Kariéru ukončila v roku 2019 ziskom bronzu na MS v Aare.

V utorok sa v Seville stala členkou Svetovej športovej akadémie Laureus. Pre agentúru DPA porozprávala o živote po kariére a vysvetlila, prečo bola pre ňu pandémia „darom z nebies“.

„Bola jednou z najlepších vecí, aké sa mi stali, pretože ma prinútili zavrieť sa. Mohla som naozaj tráviť čas sama so sebou, svojimi myšlienkami a premýšľať nad tým, čo robiť so svojím životom,“ podotkla Vonnová.

„Neustále pracujem. Som taký ambiciózny človek, že sa často zaseknem vo svojej práci a zabudnem na to, čo je pre mňa dôležité a čo ma robí šťastnou,“ dodala.

Za posledné mesiace mala šancu zistiť to.

„Prišla som na to, čo ma motivuje. Mám pocit, že som šťastnejšia ako kedykoľvek predtým. Som za to veľmi vďačná,“ vyhlásila 36-ročná Američanka. Dnes sa predstavuje ako podnikateľka.

Lindsey Vonnová Čítajte viac Mám celulitídu na zadku, ale... Vonnová ukázala „nedokonalosti“ svojho tela

„Niektorí ľudia nevedia, že som lyžovala a keď im hovorím, čomu sa venujem, tak im poviem, že som podnikateľka či investorka. Niekedy ešte zaváham a neviem presne, čo povedať,“ opisuje svoje nové ja.

Vyjadrila sa aj k téme protestov na blížiacej sa olympiáde v Tokiu. Ako je známe, športovci budú mať akcie s politickým, náboženským či protirastistickým podtónom počas odovzdávania medailí či na športoviskách zakázané.

LeBron James, Anthony Davis Čítajte viac Tokio bez pokľaknutí či zdvihnutých pästí! Pravidlo 50 si presadili športovci

Pri pódiovom ceremoniáli je podľa nej dôležité nej rešpektovať ďalších športovcov s cenným kovom.

"Samozrejme, ak si za niečím stojíte, mali by ste vysloviť svoj názor. Pre športovcov však na to existujú aj iné, vhodnejšie miesta ako olympijské pódium.

Je dôležité preukázať rešpekt voči ďalším dvom ľuďom na stupňoch víťazov. Malo by to byť posvätné miesto, kde by k protestom nemalo prichádzať," tvrdí Vonnová.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsey Vonnová #P.K. Subban