Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na vážení v odvážnej spodnej bielizni. Maj úctu k boxu, schytala od súperky

Fanúšikovia ju poznajú pod prezývkou Blonďavá bombardérka. Austrálska boxerka Ebanie Bridgesová svojimi výrokmi či gestami už neraz spôsobila rozruch.

11.04.2021 11:53
debata (4)

Nie prvýkrát sprevádzal netradičný outfit jej váženie pred titulovým súbojom v bantamovej váhe WBA v Londýne proti Shannon Courtenayovej. Učiteľka matematiky zaujala výberom odvážnej spodnej bielizne.

Súperka ju za to skritizovala a obvinila ju z toho, že „nerešpektuje šport, ktorý platí jej účty“.

„Stačilo rečí, je čas na boj, v ktorom zažiarim. Ona rada rozpráva, ja rada bojujem. Predpovedám, že v sobotu večer sa stanem šampiónkou,“ uviedla na vážení Courtenayová.

„Maj trochu úcty pre tento šport. Niektoré boxerky sa snažia dlhé roky dostať na zápas na takejto úrovni. Ty to zhadzuješ tým, že hovoríš o svojej spodnej bielizni,“ soptila Britka.

Bridgesová tvrdí, že aj aj takýmto spôsobom chce promovať ženský box. Dokonca si od fanúšikov na sociálnych sieťach pýta tipy na farbu bielizne, ktorú si oblečie pred vážením…

Čo sa týka samotného duelu, Courtenayová v ňom rivalku zdolala jednomyseľným verdiktom na body a stala sa šampiónkou. Svoju bilanciu vylepšila na sedem víťazstiev (raz prehrala).

Austrálskej kráske uštedrila prvú prehru v profiringu (vyhrala päť duelov) a aj takéto zranenie:

4 debata chyba
Viac na túto tému: #box #Ebanie Bridgesová #Shannon Courtenayová