Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Di Maríu stiahli z ihriska, práve mu vykradli dom. Kapitánovho otca zbili

Argentínsky krídelník Ángel Di María v službách Paríž Saint-Germain bol po hodine hry stiahnutý z trávnika v nedeľňajšom zápase Ligue 1 proti Nantes.

15.03.2021 12:17 , aktualizované: 16:25
Mauricio Pochettino, Ángel Di María Foto: ,
Tréner Mauricio Pochettino a Ángel Di María na archívnej snímke.
debata (4)

Dôvodom nebolo jeho zranenie alebo zlá výkonnosť. Tréner Mauricio Pochettino takto zareagoval na informáciu o tom, že dom jeho krajana práve vykradli neznámi zlodeji. A jeho rodina sa v tom čase údajne nachádzala v dome.

Krátko pred stiahnutím Di Maríu sa Pochettino rozprával so športovým riaditeľom Leonardom, ktorý mal pri uchu mobilný telefón. Nasledoval rýchly pokyn na vystriedanie 33-ročného argentínskeho reprezentanta, strieborného medailistu z MS 2014.

Francúzska prokuratúra neskôr priznala, že začala vyšetrovanie lúpeže v dome Di Maríu, ktorá sa mala udiať počas nedeľňajšieho zápasu s Nantes.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ángel Di María (@angeldimariajm)

Šéfka prokuratúry Marion Chalauxová pre AP uviedla, že vyšetrovanie vedie špeciálna policajná jednotka zaoberajúca sa ozbrojenými lúpežami a krádežami vlámaním.

Jednotka už mala na starosti vyšetrovanie podobných prípadov spojených s hráčmi PSG Maurom Icardim a Sergiom Riccom, ktorých domy boli nedávno tiež vylúpené.

Chalauxová uviedla, že votrelcom sa v nedeľu podarilo vkradnúť do domu Di María na luxusnom parížskom predmestí Neuilly-sur-Seine bez toho, aby si ich všimli.

Podľa denníka L’Equipe si zlodeji odniesli hodinky a šperky z trezoru v odhadovanej hodnote viac ako 500 000 eur.

Podľa správ francúzskych médií približne v rovnakom čase vnikla do domu rodiny kapitána PSG Marquinhosa ďalšia skupina votrelcov.

Údajne chvíľu zadržiavali tri osoby v zamknutej miestnosti.

Ako píše L’Equipe, Brazílčanov otec dostal niekoľko úderov do hlavy a hrude. Z rezidencie v meste Chatou zmizli luxusné kabelky, šperky a hotovosť 2000 eur.

V tomto roku už riešila aj vlámačky do domov ďalších hráčov Paríža Maura Icardiho a Sergia Rica.

Vedenie úradujúceho francúzskeho šampióna sa v dôsledku najnovších udalostí rozhodlo posilniť bezpečnosť v okolí domov všetkých svojich hráčov.

„Je pred nami kľúčová časť sezóny. Hráči musia mať čisté hlavy a nie sa obávať, čo sa deje u nich doma vo chvíli, keď si plnia pracovné povinnosti. V klube sme promptne zareagovali a zvýšili počet pracovníkov bezpečnostnej služby v okolí ich domov,“ vyhlásil Leonardo.

Úradujúci francúzsky majster PSG doma prehral s Nantes 1:2 a po siedmej prehre v tejto sezóne je na druhej priečke tabuľky Ligue 1 o 3 body za lídrom Lille. Tretí Lyon má rovnako ako PSG na konte 60 bodov.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Ángel di María #Marquinhos