Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ruská krasokorčuliarka sa vyzliekla pre pánsky magazín. Kouč si podal kritikov

Ruská krasokorčuliarka Jelizaveta Tuktamyševová nafotila odvážne snímky pre magazín Maxim. Svetová i európska šampiónka o tomto kroku dlhšie uvažovala, no zároveň dodala, že by ponuku prijala len v prípade, ak by išlo o vkusné fotografie.

27.02.2021 08:27
debata (17)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MAXIM Russia (@maximmagazinerussia)

Rozhodnutie 24-ročnej hviezdy sa stretlo aj s kritikou, na ktorú reagoval uznávaný tréner Alexej Mišin. Objaviteľ rodáčky z Glazova viedol aj mená ako Alexej Jagudin či Jevgenij Pľuščenko.

„Mlčte,“ odkázal neprajníkom kouč a dodal, že nie sú jej rodičmi, aby ju odsudzovali. Krásu Tuktamyševovej Mišin prirovnal k dávnemu umeleckému dielu a doplnil, že jej fotografie by nepochybne zaujali aj „primitívnych mužov“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ижевск (@izhevsk.118)

„V staroveku by určite inšpirovala umelcov k dielam, ktoré by sme mohli obdivovať aj v súčasnosti. Jej fotenie je istým druhom umenia,“ uviedol 79-ročný Mišin pre Championat.

Reprezentantku bráni aj legenda ruského i sovietskeho krasokorčuľovania Tatiana Tarasovová. Rozhodnutie pózovať pre časopis schvaľuje a uviedla, že pre ňu bolo potešením vidieť jej krásne fotografie.

Tuktamyševová, ktorá v tejto sezóne vyhrala Rostelecom Cup, sa pripravuje na súboj o jedno z troch miest v národnom tíme na blížiace sa majstrovstvá sveta v Štokholme (22. – 28. marca).

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Jelizaveta Tuktamyševová