Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bouchardová už nie je single. Môžeš skončiť s tenisom, odkazujú jej

Považujú ju za jednu z najatraktívnejších tenistiek. Na sociálnych sieťach je však v poslednom čase aktívnejšia (a vzbudzuje väčší rozruch) ako na kurte. Eugenie Bouchardová je bývalá päťka svetového rebríčka, ktorej dnes patrí 141. priečka.

19.02.2021 18:00
Eugenie Bouchardová Foto: ,
Eugenie Bouchardová.
debata (1)

Čoskoro 27-ročná Kanaďanka si získala nových fanúšikov všelijako.

Napríklad pózovaním pre prestížny magazín Sports Ilustrated, na jar hľadala pánsku spoločnosť v karanténe a neskôr kývla na ponuku 3000 dolárov za rande pre nemocničný personál v prvej línii v boji s koronavírusom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Genie Bouchard (@geniebouchard)

Ešte v roku 2017 po prehratej stávke, ktorá sa týkala finále ligy amerického futbalu NFL, išla na basketbalový zápas s fanúšikom tímu New England Patriots… A práve s americkým futbalom je spojená novinka z jej súkromia. Už nie je single.

Jej novým partnerom je hráč Pittsburghu Mason Rudolph. Vlani sme informovali o jeho bizarnej bitke na ihrisku v zápase s Clevelandom. Súper Myles Garret strhol Rudolphovi prilbu a zasiahol ho tvrdým úderom vedeným spoza hlavy, čo viedlo k veľkej roztržke.

Keďže sa Bouchardovej nepodarilo kvalifikovať na Australian Open, s novým priateľom a vybrala do Mexika. Spoločnú fotografiu zverejnil 25-ročný americký quarterback.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mason Rudolph (@rudolph2mason)

Na instagrame ju sleduje 2,1 milióna ľudí. „Toľko zlomených sŕdc,“ reagoval Masonov spoluhráč Zach Banner prezývaný pre svoje telesné rozmery (2,03 m, 156 kg) Hulk. „Ale neboj sa, všetci sa môžu vyplakať na mojom ramene,“ dodal.

Na sociálnych sieťach však prišli aj reakcie, ktoré Montrealčanku nešetria. „Budúci týždeň oslávi 27. narodeniny. Keď videla, ako jej tenisová kariéra upadá, rozhodla sa prežiť život priateľky hviezdy NFL,“ odznelo v jednom z príspevkov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Genie Bouchard (@geniebouchard)

„Možno odohrá niekoľko vybraných turnajov a uzatvorí pár marketingových zmlúv, aby si udržala príjem. Zvyšok času venuje zverejňovaniu príspevkov na instagrame zo svojho života s Masonom,“ píše sa v ňom ďalej.

„Mala by skončiť s tenisom,“ uviedol iný neprajník. „Myslel som si, že je instagramovskou modelkou a tenistkou na čiastočný úväzok,“ pridal svoj pohľad ďalší kritik. Bouchardová si však zjavne z podobných reakcií ťažkú hlavu nerobí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Eugenie Bouchardová