Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prostredník Nadalovi. Diváčku vyviedli, reakcia hviezdy bola perfektná

Španielskeho tenistu Rafaela Nadala nezastavil v 2. kole Australian Open ani bizarný incident počas druhého setu zápasu s Američanom Michaelom Mmohom.

11.02.2021 16:10
Rafael Nadal, fanúšička Foto: ,
Usporiadateľská služba posiela preč z tribúny diváčku, ktorá urážala Rafaela Nadala.
debata (3)

Duel museli nakrátko prerušiť pre neprístojné správanie jednej z diváčok.

Tá zrejme nepatrila k Nadalovým fanúšikom, no jej provokácie a neslušné gestá smerom k Španielovi prekročili únosnú mieru a usporiadateľská služba ju vykázala z tribúny.

„Nie, neviem kto to bol, a úprimne, ani to nechcem vedieť,“ odpovedal Nadal na otázku, či sa s nespokojnou dámou poznali.

Fanúšičku nahnevalo, že sa Nadal, povestný množstvom rituálom a obsesií na dvorci, sa dlho pripravoval na podanie.

K vulgarizmu pridala označenie, v ktorom ho obvinila, že má obsedantno-kompulzívnu poruchu. S úsmevom na tvári sa uistil, či myslí jeho.

Ženu diváci vypískali, no pokračovala v kriku až kým ju organizátori nevyviedli. „Možno si dala veľa ginu alebo tequily. Pomyslel som si: Chúďa. Zrejme bola opitá,“ dodal.

Španiel sa na celej situácii pousmial však incident nerozhodil a zápas doviedol bez problémov do víťazného konca, keď zdolal amerického kvalifikanta 6:1, 6:4, 6:2.

„Dnes to bol pre mňa pozitívny večer, stále sa však musím zlepšovať, pretože to bude čoraz ťažšie,“ citovala Nadal agentúra AFP. V ďalšom kole sa stretne s Britom Cameronom Norriem.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Rafael Nadal #Australian Open