Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo vzal oslávenkyňu Georginu do hôr. Výlet už rieši polícia

Zatiaľ čo jeho spoluhráči v Juventuse Turín bojovali o postup do semifinále Coppa Italia, Cristiano Ronaldo si užíval krátku dovolenku v horách so svojou partnerkou.

28.01.2021 16:47
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Argentínska modelka Georgina Rodríguez mala 27. narodeniny a svetoznámy portugalský futbalista ju pozval inkognito do horského hotela vo Val Veny v údolí Aosta neďaleko taliansko-francúzskych hraníc.

Po romantickej večeri v zatvorenom hoteli na druhý deň absolvovali jazdu skútrom po zasnežených kopcoch neďaleko Courmayeuru, ale podľa všetkého tým porušili bezpečnostné predpisy zabraňujúce šíreniu koronavírusu.

Kanonierovi Juventusu údajne hrozí pokuta minimálne 400 eur. Podľa Corriere dello Sport a Gazzetta dello Sport video dvojice na snežnom skútri je jasný dôkazový materiál o porušení koronapravidiel.

„Polícia už má nahlásený tento nelegálny výlet,“ uvádzajú talianske zdroje aj portál sport1.de. Polícia sa už podľa agentúry AP Ronaldovym výletom zaoberá.

Ronaldo žije v susednom Piemonte a na základe platných koronavírusových pravidiel môže cestovať medzi regiónmi iba v špecifických prípadoch, napríklad, ak v tom druhom má svoj druhý domov.

Juventus Turín aj bez Ronalda postúpil do semifinále Talianskeho pohára, keď si poradil s tímom SPAL Ferrara 4:0. Za Ronaldovým výletom malo byť požehnanie od trénera Andreu Pirla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Georgina Rodriguez